ova-influenserka-ima-300.000-pratilaca,-ali-niko-nije-primetio-njenu-prevaru-iako-je-tako-ocigledna:-pogledajte-ove-slike-–-da-li-vidite-nesto-cudno?

29.08.2019. 20:58

Ako vam treba još jedan dokaz da je Instagram mesto puno laži i prevara, profil ove influenserke je pravo mesto za vas.

Primećujete li detalj koji se ponavlja? Foto: Instagram

Sve je više influensera koji pokazuju kolika su laž slike kojima se divimo na Instagramu. Recimo, ovih dana, priča se o ovoj blogerki koja je pokazala kako izgleda gomila neuspelih slika nastala pre one jedne koja je konačno bila dovoljno dobra za Instagram. Ipak, i dalje je veliki broj influensera koji udarnički mažu oči svojim pratiocima.

Najnoviji slučaj je influenserka Tupi Saravia iz Argentine, koja se ne zaustavlja samo na doterivanju i provlačenju svog lika kroz filtere. Otišla je korak dalje a iako ima skoro 300.000 pratilaca, njena prevara tek sad je razotkrivena.

Ne samo da Tupi očekuje savršenstvo od sebe, već isto to želi i od okoline. A kada okolina ne valja, ona prosto nalepi onu koja valja.

Naročito je kivna na oblake, koji su vrlo važni kada ste putopisac na Instagramu i želite da dočarate savršenstvo koje ste posetili. Zato Tupi ima jednu savršenu fotografiju oblaka koju lepi gde god da otputuje.

Tupi je toliki influenser da je čak i oblaci prate, gde god da je krenula.

Inače, ako i vi imate posebno drage oblake koje želite da uvrstite u svoje slike, radi se o aplikaciji „Quickshot“ – upravo to je tajna Tupinih savršenih oblaka.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.