ova-kraljevcanka-rusi-dominaciju-kristi-brinkli:-u-57.-godini-izgleda-vanzemaljski

16.08.2019. 00:20

Verujte, desilo se, dominacija Kristi Brinkli je srušena!

Kristi Brinkli Foto: Instagram

Uradila je to naša glumica, poznata Kraljevčanka Lidija Vukićević koja u 57. godini izgleda nestvarno mada je i to mala reči za ovakvu sliku.

Glumica koja letuje u Tanzaniji godinama unazad pravi velike zabune oko odnosa svojih godina i izgleda, a sigurni smo da nas oči ne varaju, ona je sve atraktivnija i atraktivnija.

Na svetskoj sceni stalno tražimo žene koje prkose godinama, a Lidija ih je sve “pokosila”, pa čak i čuvenu Kristi Brinkli koja je, doduše, osam godina starija od Violete Popadić iz “Boljeg života”, ali smo sigurni da će Lidija nastaviti ovim tempom u susret sledećoj deceniji života.

Imaju Lidija i Kristi osim sjajnog izgleda još jednu zajedničku crtu, obe su mame, prva ima dvojicu sinova, a druga troje dece.

I prva je večeras nešto poručila naslednicima: “Ovim kratkim sadržajem bih se obratila svojim sinovima. Primljena sam u pleme ,,MASAI”. Očekujem razumevanje kao i do sada u životu. Što se tiče viđanja …, ,to vam je završeno. Voli vas vas mama. Malo teško u početku, ali sve to prođe, jer život je tako hteo”.

Našalila se glumica i slatko nasmejala sina Andreja, a kuma Ljiljana Blagojević joj je poručila da će joj se uskoro pridružiti.

Eto, i pleme Masai je oduševljeno Kragujevčankom.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.