ova-kreacija-pravljena-je-3.000-sati:-kada-ju-je-pevacica-obukla,-vrisnula-je-„nikada-je-necu-skinuti-sa-sebe“

07.05.2019. 09:54

Haljina u kojoj se pojavila pravljena je 3.000 sati i kada se pevačica pojavila na događaju – ljudi su ostali bez teksta, kao i ona sama.

Met Gala Selin Dion Foto: Profimedia

Met Gala, podsetimo, ove godine je inspirisana esejom Suzan Zontag iz 1964. godine „Notes on Camp“, pri čemu se kemp definiše kao ljubav prema neprirodnom, umetnost i preterivanje, pobeda stila nad sadržajem, estetike nad moralnošću, ironije nad tragedijom.

U tom smislu, toalete su vrlo ekscentrične, i svaka je posebna priča za sebe. Svakako, ni Selin Dion nije zaostajala u tome – naprotiv.

Selin Dion je bila oduševljena svojom toaletomFoto: Profimedia

Pojavila se u haljini boje šampanjca sa čijih rukava visilo oko 3.000 niti dužine do poda. Niti su pravljene od stakla, a celu kombinaciju zaokružila je detaljem na glavi sa paunovim perjem, kreacijom Noela Stjuarda.

Selin je inače poznata po sklonosti ka neuobičajenim kreacijama, naročito u poslednjih par godina.

Džared LetoFoto: Profimedia

Ne samo da su prisutni ostali očarani Selininom toaletom, i sama pevačica bila je potpuno impresionirana.

– Nikad neću ovo skinuti! Moje je! Samo moje! – vrisnula je pred svima na opšte oduševljenje.

A uz haljinu i detalj na glavi, tu su i cipele Aleksandra Vanga. Sama haljina inspirisana je onom koju je nosila Džuli Garland u filmu „Zigfildova devojka“, a kreator je Oskar de la Renta. A po svemu sudeći, budući da je Selin Dion poznata po svojoj ljubavi prema modi i ekscentričnim komadima, svi pretpostavljaju da ona ovu haljinu zaista i neće skinuti, već će je priuštiti sebi, a i trebalo bi – jer svi se slažu da savršeno ide uz nju.