ova-lepotica-krila-je-vezu-sa-cuvenim-glumcem-6-godina-zbog-jezivog-obecanja-posle-razvoda,-a-na-met-gali-konacno-su-obelodanili-svoju-ljubav!

U fokusu je bila i Kejti Holms (40) koju retko vidimo tip top doteranu i skockanu, ali kada to uradi – zaista izgleda svetski! Glumica je blistala u raskošnoj, pompeznoj ljubičastoj toaleti koju je oko ramena krasilo perje, što je bio predivan detalj, a i frizura i šminka su bile pun pogodak!

No, Kejti je privukla pažnju i činjenicom da se prvi put na nekom crvenom tepihu pojavila sa svojim dugogodišnjim partnerom Džejmijem Foksom!

Foks se opredelio za klasično odelo i cipele u ljubičastoj boji, kako bi upotpunio stajling svoje voljene devojke. Zaljubljeni par nije se ustručavao da pokaže bliskost, te da razmenjuju nežnosti, a ovo je bilo njihovo prvo zvanično pojavljivanje u javnosti.

Naime, Džejmi i Kejti su zajedno još od 2013, ali su praktično sve do sada vezu držali u tajnosti i podalje od očiju celog sveta. Ovakvu odluku doneli su ne samo da bi zadržali svoju privatnost, već i zbog jedne od klauzula Kejtinog razvoda od Toma Kruza.

Kejt je zaista izgledala očaravajuće!Foto: Profimedia

Holmsova je prošla kroz buran razvod 2012. godine, a u ugovoru o razvodu potpisala je da neće objavljivati nikakvu sentimentalnu vezu u periodu od pet godina.

Podsetimo, dok je bila u braku sa Kruzom morala je da živi po strogim pravila sajentološke crkve, čiji je glumac istaknuti član, e da odgaja dete u tom duhu. Kap koja je prelila čašu u njenom braku sa holivudskim glumcem bila je njegova želja da Suri krene na krstarenje članova crkve koje zovu “Sea Org” i gde se članovi navodno zlostavljaju i maltretiraju, što se smatra svojevrsnom inicijacijom. Na krstarenju budu prinuđeni na celodnevni težak fizički rad, a ako se neko požali, bude fizički kažnjen, izolovan od ostalih članova, ali i izložen ruganju i vređanju.

Kejti i DžejmiFoto: Profimedia

Glumica je tada rešila da spakuje kofere, te da uz pomoć oca advokata, ali i nekoliko prijatelja pobegne u Njujork sa ćerkicom, kako bi se zaštitila.

Naknadno su različiti izvori otkrili za medije da je njen brak bio grozan, da je bila očajna, depresivna, izmučena i da je u njoj izazivao izrazitu agresiju, iako je spolja izgledala krhko i mirno.

“Dere se na nas. Viče i iživljava se! Nije bila takva na početku braka. Stalno nas omalovažava i naziva pogrdnim imenima. Namerno baca stvari po podu, pa nas gleda kako ih skupljamo”, pričao je jedan od zaposlenih.

Bilo, kako bilo, sada je ova agonija iza Kejti, a ona ponovo uživa u ljubavi i skladnom odnosu sa 11 godina starijim Džejmijem Foksom.