ova-prelepa-rumunka-zakoracila-je-na-crveni-tepih-i-svet-je-na-trenutak-stao:-njena-haljina-je-sve,-samo-ne-vulgarna,-a-opet-je-tolikooo-izazovna!

23.05.2019. 07:20

Kanski festival sinoć je na premijeri filma „Once Upon A Time In Hollywood“ okupio neke od najlepših žena Evrope i sveta, a jedna od najfotografisanijih i najatraktivinijih dama večeri bila je i glumica Madalina Genea.

Madalina Genea Foto: Profimedia

Ova prelepa dama rumunskog porekla plenila je u glamuroznoj toaleti od čipke, perja, šljokica i providnih detalja, a posebno izazovan detalj bio je dubok šlic koji je u prvi plan stavio njene izvajane noge.

Divno izdanje lepe Italijanke nikog nije ostavilo ravnodušnimFoto: Profimedia

Madelina je akcentovala i svoj raskošan dekolte, s obzirom da su joj grudi bile prekrivene tek parčetom prozirne tkanine, ali je uprkos provokativnim momentama na haljini izgledala veoma otmano i nimalo vulgarno.

Madalina je inače rođena Rumunka, ali već više od decenije živi i radi u Italiji. Ova seksi 31-godišnjakinja karijeru je počela kao model, šetajući modnim pistama za luksuzne brendove širom sveta, da bi se kasnije ostvarila i kao glumica u nizu italijanskih filmova i muzičkih spotova.

Ona je i svojevrsna Instagram senzacija – na ovoj društvenoj mreži prati je više od 700.000 pratilaca, a poznata je i po svom dobrotvornom radom i brojnim humanitarnim akcijama koje pokreće i podržava.

Zanimljivo je da nije skandalozna ličnost, premda tako izgleda, a u njenoj ljubavnoj istoriji od poznatih lica povezivana je samo sa čuvenim zavodnikom Leonardom DiKaprijem.