ova-prelepa-zena-trenutno-je-suocena-sa-najgorim-uvredama:-„uzasna-si,-ovo-nas-vraca-u-doba-pecinskih-ljudi!“

Naime, na fotografiji je u topu čuvenog brenda „Nike“ pozirala nigerijsko-američka pevačica Anahstasija i to sa podignutom ruku, u prvi plan istakavši svoj neobrijan pazuh.

Neobična lepota, senzualna usta i hrabra frizura ove mlade dame nikome nisu upale u oči, ali dlake ispod pazuha jesu, pa je ova objava veoma brzo postala viralna, prikupivši ogroman broj komentara i to prilično negativnih.

„Užasno je. Nije slatko. Pogrešno je“, „Shvatam da je prirodno, ali nije kul“, „Ovo nas vraća u doba pećinskih ljudi“, samo su neke od zluradih opaski na račun atraktivne muzičarke i same ideje kampanje.

S druge strane, bilo je i onih koji su podržali ovaj potez, istakavši da je vreme da prihvatimo različitosti i težnje drugih da budu u skladu sa sobom i prirodom, a mnogi su se i iznenadili zbog činjenice da je najjači govor mržnje došao upravo od strane – žena.

„Čemu toliko mržnje? Ova fotografija je lepa na toliko različitih nivoa“, „Poenta je u izboru i u tome da nema ništa loše ako odlučite da vam brijanje ne treba“, akcentovali su oni koji podržavaju kampanju.

Inače, zanimljivo je da je i Adidas pre nešto više od godinu dana snimio kampanju sa švedskom manekenkom Arvidom Bistrom koja je tom prilikom pokazala dlakave noge, a tada je govor mržnje išao toliko daleko da su joj pretili silovanjem.

„Moja fotografija sa reklame za izazvala je teške komentare. A sve to zato što sam obična, bela žena, s malo maljavim nogama. Istina je da su mi pretili silovanjem“, obelodanila je ona tada.

Podsetimo, i manekenka Sofija Hadžipanteli se suočava sa neprestanim uvredama i pretnjama, jer insistira na tome da ne čupa svoje jake, crne obrve i neguje specifičan imidž.

„Bilo je dosta negativnih reakcija, kako na ulici, tako i na društvenim mrežama. Često sam dobijala pretnje smrću“, rekla je nedavno Sofija.