ova-srpkinja-je-ekstremno-popularna-u-holivudu-a-danas-puni-40-neprestano-pokazuje-ogromne-grudi-i-jos-vecu-zadnjicu-njen-suprug-tvrdi-da-je-mirna-i-verna

Naime, Koko ili ili Nikol Natali Ostin – kako zapravo glasi njeno pravo ime, rođena je u glumačkoj porodici u Kaliforniji, a roditelji njene majke Tine bili su Srbi. Zanimljivo je i da je sama nekoliko puta u javnosti akcentovala da ima naše korene.

Ova dama bujnih oblina postala je poznata javnosti zbog braka sa reperom i glumcem Ajs Tijem, sa kojim je na ludi kamen stala još davne 2005. godine. Teško da znate bilo koji od njenih filmova, ali ste zato omalenu Koko Ti zasigurno viđali u spotovima njenog supruga, a možda ste je nekad gledali i u sopstvenom rijaliti šou “Ajs voli Koko”.

No, ono što je sigurno da niste mogli da je “preskočite” na Instagramu gde ima neverovatnih tri miliona pratilaca, a s obzirom na količinu provokatavnih fotografija, ova brojka ni ne čudi.

Možemo reći da je brak sa reperom bio samo odskočna daska za Koko, a da su njene ogromne obline te koje su joj prokrčile put ka slavi. Upravo je njena specifična figura očarala i Ajsa, što je i sam priznao jednom prilikom:

“Prvo sam primetio njene zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oko zapala i njena velika zadnjica. Počeli smo da razgovaramo i odmah sam shvatio koliko je mila.”

Dva meseca od prvog sastanka par se obavezao na večnu ljubav, a iako se ovo činilo kao brzopleta odluka, ispostavilo se da je bila prava – verovali ili ne danas važe za jedan od najskladnijih brakova u Holivudu.

“Između nas je postajala intenzivna fizička privlačnost, ali tada sam već bio u fazi života kada sam se želeo da se smirim. Želeo sam partnerku za život, a ne lepog psihopatu”, rekao je reper, a nemali broj puta on je pokazao koliko voli i poštuje svoju suprugu.

“Svestan sam predrasuda koje ljudi imaju prema Koko; misle da je divlja i da samo želi dobro da se zabavi. Ali, ona je dobra i iskrena žena i najbolja osoba koju sam ikad upoznao. Znam da možda misle i kako ja u dvorištu palim leševe, dok je Koko striptizeta na rođendanskim zabavama, ali mi smo samo običan par koji radi obične stvari. To ste mogli da vidite i u našem šou i mislim da su napokon shvatili da nismo ništa drugačiji od ostalih”, zaključio je zaljubljeni reper.

Inače, Ajs i 21 godina mlađa Koko 2015. dobili su i ćerkicu Šanel, za koju je glumica veoma vezana i doslovce se ne razdvajaju, a često imaju identične odevne kombinacije. Bar onda kada Koko reši da bude pristojna…