ova-vrela-kubanka-je-nova-bondova-devojka:-tvrde-da-je-zena-najraskosnije-prirodne-lepote-u-celom-holivudu

30.04.2019. 20:17

Uveliko se radi na snimanju novog nastavka kultnog serijala o tajnom agentu Džejmsu Bondu, a premijera filma “Bond 25” očekuje se u aprilu sledeće godine.

Ana De Armes Foto: Profimedia

U glavnoj ulozi ponovo će se naći fantastičan Danijel Krejg, a javnost je bila vrlo znatiželjna kada je reč o novoj Bondovoj devojci. Ta rola ovog puta pripala je 30-godišnjoj Kubanki Ani De Armes, a vest je objavila upravo ona podelivši fotografiju sa ostatkom ekipe na svom Instagramu.

Atraktivnu Anu publika već poznaje iz filmova “Blade Runner 2049”, “War Dogs” i “Overdrive”, a u karijeri je sarađivala sa brojnim popularnim glumcima poput Rajana Goslinga, Kijanu Rivsa, Roberta De Nira…

Prvi put se na platnu pojavila još davne 2006. godine i to u španskim sapunicama, ali je njena karijera dobila ozbiljnije obrise tek kada se 2014. preselila u Las Vegas i snimila prvi film sa nekom holivudskom zvezdom.

Njen proboj u svet Holivuda bio je erotski triler u kom joj je partner bio Kijanu Rivs, a ova dama pored lepote i seksepila ima da ponudi zaista neverovatan glumački talenat.

Veoma je popularna i na društvenim mrežama -na Instagramu je prati više od milion ljudi, a uglavnom dobija isključivo komplimente na račun svoje raskošne, neobične i pre svega – prirodne lepote!

Šta vi kažete – da li je Ana dobar izbor za novu Bondovu devojku ?