ova-zena-definitivno-pise-istoriju!-dvadeset-godina-posle-bezobrazne-zelene-haljine-dzej-lo-je-opet-prosetala-u-njoj-i-internet-gori

Kada su manekenke završile sa šetnjom, krenule su da se nižu slike čuvene zelene drske haljine iz 2000. godine, a onda je Dženifer Lopez poput furije prošetala u savremenoj, još drskijoj verziji ove haljine.

Cela predstava izgledala je tako moćno da društvene mreže gore zbog ovog snimka, a čini se da su i haljina a i Dženifer sve bolje kako vreme prolazi. Pošto se i mi, kao i vi verovatno, pitamo kako je moguće da sa 50 izgleda ovako dobro, mi smo uz pomoć lekara, šminkera i frizera dekodirali izgled čuvene Dženi.

Naravno, red je i da se podsetimo kultne zelene haljine koja je podigla toliku prašinu da je zbog nje Gugl i uveo pretragu putem slika.

Dženifer Lopez na dodeli Gremi nagrada 2000. godineFoto: Profimedia

U vreme dodele Gremi nagrada, Dženifer je radila punom parom na filmu “The Wedding Planner”, ali i na novom albumu. U svoj toj zbrci, svega par dana pred dodelu nagrada shvatila je da nema haljinu.

Njena bivša stilistkinja, Andrea Liberman, ispričala je kasnije kako je došlo do kultne haljine.

– Spremala sam se za probu haljina sa Dženifer, i dok sam se vozila Njujorkom u Taksiju, setila sam se zelene haljine koju sam videla u izlogu Versače butika. Kada je Dženifer probala haljinu, svi smo znali da je to to – ispričala je Andrea.

Skoro 20 godina kasnije, Dženifer i dalje dominira u zelenoj haljini, što je potvrdila i šetnjom sa Donatelom Versače u snimku kome se već dive milioni.

A kao i te 2000. godine, Dženifer je i sada u velikoj gužvi. Nedavno je premijerno prikazala svoj dugoočekivani film “Hustlers”, a već se šuška da joj sledi Oskar za ulogu striptizete Ramone, a uz to je nedavno dobila titulu modne ikone na CFDA dodeli nagrada. Na sve to, nedavno se i verila sa Aleksom Rodrigezom, pa izgleda da joj je kultna zelena haljina svaki put talična.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.