ova-zena-je-toliko-mocna-da-mnogi-zele-da-su-na-njenom-mestu-u-rukama-ima-sedam-doktorata-i-stil-koji-je-san-snova

01.04.2019. 22:15

Katar je poslednjih nekoliko dana bio centar svetskih modnih dešavanja. U Dohi su dodeljene modne nagrade Državnog modnog saveta, otvoren je Nacionalni muzej, a u centru je bila domaćica supruga katarskog emira Šejha Moza bint Naser.

Zatvori

Šejha Moza bint Naser

Šejhra je bila domaćica dodele modnih priznanja. Pojavila se u svom prepoznatljivom stilu koji je odavno pohvalio američki „Vog“.

Nikola Sarkozi i Karla Bruni

Na ceremoniji su bili bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi i njegova supruga Karla Bruni koji su se srdačno pozdravili sa Šejhom.

Šejha i Viktorija Bekam

Gošća je bila i Viktorija Bekam koja se na Instagramu zahvalila moćnoj Šejhi na gostoprimistvu.

Šejha sa španskom kraljevskom porodicom u Madridu: na svečanoj večeri gosti su 2011. bili Melani Grifit i Antonio Banderas

Šejha koja je diplomirala sociologiju, veoma je aktivna u društvenom i političkom životu Katara. Članica je Arapske demokratske organizacije i Organizacije za obrazovanje, nauku i razvoj zajednice.

Sa holandskom kraljicom Maksimom

Suruga šeika Hamada bina Khalifa Ala Thanija je i majka Tamima, prestolonaslednika Katara, koja ima sedam počasnih doktorata, važi za svetsku modnu ikonu.

Zanosna supruga emira

Neki je zovu i Džeki Kenedi Bliskog istoka, a oni koji su imali prilike da je upoznaju otkrili su da je nje garderober praznik za sve modne sladokusce- modno carstvo.

Dopada li vam se njen stil?

Fantastično kombinuje moderan i tradicionalan stil.

Viktorija i Dajana fon Furstenberg

Viktorija je prepuna utisaka iz Katara, a na otvaranju Muzeja bila je i kreatorka Dajana fon Furstenberg.

Naomi Kembel

Dešavanja u Dohi nije propustila ni Naomi Kembel koja je poput Poš odbrala belu odeću.