ovaj-fenomenalan-detalj-mozete-kupiti-vec-za-200-dinara-a-garantuje-da-cete-izgledati-neverovatno-sik-u-svakom-trenutku-cak-i-ako-ste-sasvim-obicno-obuceni

16.03.2019. 08:09

Ako mučite muku sa pranjem kose, koja se umasti ili izgubi oblik već dan, dva nakon pranja, obradovaće vas novi trend – ove sezone nose se debeli, luksuzni rajfovi za kosu.

Ovo je nešto drugačiji model rajfa od onog klasičnog – deblji je, daleko pompezniji, efektniji, često ima i različite dodatke, i uglavnom su od pliša ili satena.

Ovakvi rajfovi su najdeblji na sredini, a njihova najveća prednost je što u trenu mogu da vam podare glamurozan izgled i poprave svaku frizuru.

Oni donose i dašak retro izgleda, a sa njima će vaša kosa izgleda uredno i doterano, te će vam pomoći da obuzdate neukrotive pramenove ili “zakamuflirate” neopranu kosu.

Uz sve što smo naveli, ovo je i jeftin i praktičan način da budete u trendu – garantuju moderan izgled, a bez puno muke i ulaganja. U našoj galeriji pogledajte kako ih nose poznate trendseterke, blogerke i modne influenserke.

Zatvori