ovaj-snimak-kruzi-internetom-i-ljudi-umiru-od-smeha-a-tviter-gori

31.03.2019. 12:05

Tviter se nedavno praktično „usijao“ kada je jedan insert iz BBC emisije „Doručak“ postao viralan, a za manje od tri dana prikupio je više od četiri miliona pregleda, i dok je neke pošteno nasmejao i zabavio, glavni akteri snimka su ostali veoma razočarani.

Gostovanje Sonje i Šeril postalo je viralno! Foto: Twitter

Naime, Internet korisnicima je bilo urnebesno smešno gostovanje novinarke i kolumniste Sonje Sode i Šeril Džejkobs, pomoćnice urednika komentara u britanskom „Telegrafu“, prilikom kog je samo Sonja pričala, dok je Šeril čitavo vreme ćutala sa zabezeknutim izrazom lica koji se nijedne sekunde nije promenio.

When you’re booked to go on BBC News at 7 in the morning but were still off your tits at 5 so you let your colleague do all the talking…….pic.twitter.com/dNbkAMQPel— david hales (@westhamster2) March 28, 2019

Upravo je izraz Šerilinog lica bio povod za zbijanje šale na Tviteru, ali i raščupana kosa koja je izgledala kao da je ova dama bukvalno te sekunde ustala iz kreveta.

Nakon što je video neočekivano postao viralan i šaljivi komentari poprimili apokaliptične razmere, obe su se oglasile na svojim profilima.

Apparently my „intense stare“ and flyaway hair (due to cameraman messing my hair trying to fix my loose earpiece at the last minute 👎🏾 ) @BBCBreakfast on Thurs morning has belatedly gone viral. I will try to smile more on TV in future. And pack my hairpins 😝— Sherelle Jacobs (@Sherelle_E_J) March 29, 2019

„Očigledno su moj intezivni pogled i neposlušna kosa (zahvaljujući kamermanu koji mi je pokvario frizuru pokušavajući da popravi labavu slušalicu u poslednjoj sekundi) postali viralni. Pokušaću da se smejem više na TV-u u budućnosti. I da nosim ukosnice sa sobom“, napisala je Džejkobsova na Tviteru, koja je i bila glavna zvezda.

Sa druge strane, Sonja je istakla da je konačno doživela da njen video postane viralan, ali da je glavna tema pala u drugi plan – a to je čitava situacija sa Bregzitom o kojoj su ove novinarke i razgovarale.