ovaj-srbin-sminka-sve-nase-slavne-lepotice,-a-od-septembra-spremio-je-spektakularno-iznenadjenje:-ako-volite-sminkanje-–-ovo-ce-vas-oduseviti!

21.08.2019. 07:35

Obožavamo šminkanje – ponekad je čak dovoljan samo i dobar ruž, jaka maskara ili jednostavan potez korektorom da osvežimo svoje lice, izgledamo lepše i poletnije. Ali, nije uvek lako da savladamo brojne tehnike šminkanja, posebno ako time želimo profesionalno da se bavimo!

Dušan Lazić Laza Foto: Privatna arhiva

Srećom, danas nam je dostupna edukacija na svakom koraku, pa više nije nemoguće savladati tajne ovog dragocenog zanata koji polako, ali sigurno prerasta u pravu umetnost. Ako ste oduvek želeli da se ozbiljnije posvetite šminkanju i da vam to postane profesija, ili biste prosto voleli da ga usavršite na nivou hobija – najbolje rešenje je da se opredelite za školu šminkanja!

Škola šminkanja Dušana Lazića Laze ispunjava sve svetske standarde Foto: Privatna arhiva

U moru različitih kurseva, najsigurnije je investirati novac na proverenoj adresi – mestu koje je iznedrilo već 19 generacina polaznika, a ovog septembra priprema se i za jubilarnu 20. grupu!

😍😍😍U toku je upis septembarske grupe .Škola traje četiri meseca , dva puta nedeljno, sredom i cetvrtkom od 20 do 22h .. i druga opcija subota i nedelja od 19 do 21 h .Sve sto je neophodno za edukaciju obezbedjeno je od strane skole, praktični deo omogucila je ARTDECO kozmetička kuca , @artdeco_srbija uz dopunu ostalih kozmetickih brendova…. Isključivo ,JA , vodim časove i radim sa polaznicima, uz nekoliko asistenata koji svesrdno pomažu kako bi sve proteklo besprekorno.Najbolji polaznici dobijaju mogućnost prakse ,usavršavanja,i angažmana od strane našeg tima. Ako se odlucite za upis,mozete nas kontaktirati na telefon +381613029686, istaknut na profilu #skolasminkanjadusanlazic #lazabeauty #lazalips #artdecocosmetics #lazamasterclass

Škola našeg najpopularnijeg i najboljeg šminkera Dušana Lazića Laze radi punom parom, a trenutno je u toku upis za novu grupu polaznika. Škola traje četiri meseca i časovi se održavaju dva puta nedeljno i to u dva termina. Prva opcija nudi časove sredom i četvrtkom od 20 do 22 časa, a druga subotom i nedeljom od 19 do 21h.

Časovi se održavaju u prostorijama Lazinog mejkap studija Foto: Privatna arhiva

“Škola funkcioniše u skladu sa svetskkim standardima edukacije iz ove oblasti. Sve što je neophodno za edukaciju, pribor i sredstva za rad, obezbeđeno je od strane škole. Uspešno se nastavlja saradnja sa kozmetičkom kućom Artdeco, sa čijom šminkom radimo praktični deo, uz dopunu drugih kozmetičkih brendova”, saopštavaju iz Lazine škole.

Važno je napomenuti da sa polaznicima radi isključivo Dušan Lazić Laza, a na kraju edukacije obezbeđen je i međunorodno priznat sertifikat.

Dušan Lazić je jedan od naših najboljih šminkera Foto: Privatna arhiva

Ono što Lazinu školu osim vrhunskog kvaliteta, inovacija i naprednih tehnika izdvaja od drugih jeste što posle iste najbolji polaznici dobijaju mogućnost prakse, usavršavanja, pa i angažmana.

Detaljnije informacije o prijavi i upisu možete dobiti ako okrenete broj telefona +381613029686, posetite sajt lazamakeup.com ili zvaničnu Instagram stranicu.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.