ovakav-donji-deo-kupaceg-pravi-zadnjicu-savrseno-oblom,-cak-i-ako-nije-takva-stvarno:-zene,-uvek-birajte-ovaj-model-gacica-–-pravi-cuda!

22.06.2019. 08:26

Sunčani dani i letnja sezona znače i odlazak na obližne bazene, kupališta ili more, te beskrajno sunčanje i uživanje u blagodatima ovakve vrste relaksacije i zabave… No, većina žena muku muči sa izborom kupaćeg koji bi im savršeno pristajao!

Evo kakve gaćice najbolje stoje većini žena Foto: Profimedia

Koliko je ovo težak zadartak zna verovatno svaka žena na svetu, a uklopiti i gornji i donji deo tako da vam oba stoje baš kako treba je nekad skoro nemoguće. Srećom, već godinama unazad trend je nošenje rasparenog grudnjaka i gaćica, pa se možete igrati i kombinovati različite delove.

Pre nekoliko godina poseban hit postale su takozvane brazilke – specifičan model gaćica, što običnih, što kupaćih, koje su drugačije krojene od onih klasičnih, a sam njihov dizajn veoma laska ženskoj figuri.

Brazilke dolaze u mnogo varijacija, ali osnova je da otkrivaju veliki deo ženske zadnjice i da su praktično „polutange“ i malo dublje nego što je to inače slučaj.

Sa ovakvim donjim delom nema greškeFoto: Profimedia

Važno je i da se brazilke ne usecaju u vašu kožu, već da budu sečene tako da blago prate liniju vašeg tela, kako na zadnjici, tako i kukovima i stomaku. Treba da prijanjaju uz telo, ali da ipak ostavljaju dovoljno prostora i da vam ne budu pretesne, pa stoga često i dolaze sa tračicama za vezivanje sa strane.

Ovakve gaćice vizuelno čine zadnjicu bujnijom i oblijom, i daju joj lep loptast oblik, pa su baš zato omiljene ženama širom sveta, a nose ih čak i slavne cice i trendseterke.

Zato, ako još uvek niste pronašli idealan donji deo kostima za sebe isprobajte brazilke – velike su šanse da će vam baš ovaj model pristajati!