ovako-izgleda-rodjena-sestra-irine-sajk:-tatijana-je-dokaz-da-krv-nije-voda,-a-kad-procitate-kako-je-nazvala-cerku,-odusevicete-se-garantovano

22.04.2019. 21:55

Čestitala je sestri rođendan i utisak je da njih dve veoma liče. „Srećan rođendan mojoj velikoj sestri“, napisala je Irina pored slike.

Irina Šajk Foto: Profimedia

Irina Šajk i Tatijana Petenkova imaju slične oči i usne i odličan su dokaz da krv nije voda. Primetili su to i Irinini pratioci koji joj kažu da njih dve izgledaju kao bliznakinje.

Shvatite da su sestre i da ne znate kakva ih veza spajaFoto: Profimedia

Sestre iz Rusije koje su odrastale bez oca i sa majkom se borile sa veoma teškom materijalnom situacijom, drže se jedna uz drugu. Bile su zajedno kada je modni agent zapazio Irinu i shvatio da poseduje neverovatni modni potencijal.

I Tatijana bi, sudeći prema njenom licu, mogla da bude model.

Irina Šajk i Tatijana PetenkovaFoto: Instagram

Koliko su sestre bliske, pokazuje podatak da je Tatijana ćerki dala ime Irina (ima i sina Maksima). Kakav divan način da pokaže ljubav!

Mama je postala i Irina koja sa verenikom Bredlijem Kuperom ima ćerku Leu. Pitamo se samo kako druga sestra porodice Šajk komentariše nedavnu aferu u koju se uplela njena sestra, a koja je bila inicirana bezobraznim flertom Ledi Gage sa njenim partnerom pred očima sveta.