ovako-izgledaju-sinovi-dragane-katic:-bojan-i-boban-su-toliko-originalni-momci-da-ce-vas-u-trenu-oduseviti-i-zaintrigirati

19.04.2019. 21:40

Dragana Katić (53) je više od tri decenije na malim ekranima. Vođenje zabavnih emisija je obeležilo njenu televizijsku karijeru, a iza kamera ona je mama.

Dragana Katić Foto: RAS Srbija

TV lice je pre dvadesetak godina dobilo bliznace Bobana i Bojana. Kako je rekla, rođenje dece promenilo joj i oplemenilo život.

Sin Boban student je arhitekture i jedan od najoriginalnih mladića iz Srbije kog ćete sresti na Instagramu.

Njegov brat Bojan odabrao je studije diplomatije. Iako su blizanci i iako sigurno ima dosta sličnosti među njima, na prvi pogled izgledaju kao dva različita sveta.

I Bojana krasi autentičan stil i može se zaključiti da sinovi Dragane Katić definitivno ne spadaju u grupu mladih koja se vodi trendovima već, što je i najbolje, kreiraju svoje.

Mama Dragana koja je karijeru počela na RTB televiziji osamdesetih godina, a koju smo dosad gledali u ulozi voditeljke emisija „Grand šou“, „Grand parada“, „Nikad nije kasno“, a ranije i kao domaćicu emisijua “Leto na Adi”, “Nedeljno popodne“ može da bude ponosna na sinove.