ovako-je-izgledala-1995,-a-sada-se-pevacica-skinula-u-43.-godini-i-pokazala-da-ima-najbolje-telo-u-srbiji:-trbusnjaci-kao-kamen-i-izvajane-predugeeee-noge

22.08.2019. 19:42

An Stanić godinama slovi za ženu sa najviše stila na srpskoj šoubiznis sceni, a ovog puta pokazala je da slobodno može da prisvoji i titulu najzgodnije dame!

Ana Stanić Foto: screenshot

Naime, pevačica je nedavno na Instagramu okačila fotografiju sa plaže u minijaturnom crnom bikiniju, pohvalivši se doslovce izvajanim telom.

Ana, koja je u decembru proslavila 43. rođendan, pozirala je tako da je akcenat stavila na svoje isklesane trbušnjake, ali i vitak struk i zategnute, duge noge.

Ko bi rekao da gazi već petu deceniju! Očigledno je da nekadašnja članica popularne grupe “Mobi Dik” vredno vežba, jer zaista nikada nije izgledala bolje, čak ni kao dvadesetogodišnja devojka!

Očekivano, ova fotka prikupila je ogroman broj lajkova i komplimenata. “Izgledaš kao milion dolara”, ” Njen partner samo u nju da gleda. Ne mora ni jesti ni piti”, “Brate, Ana ode ti u top modele”, samo su neki od komentara.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.