ovih-pet-modela-kupacih-kostima-bice-najmoderniji-ove-godine,-a-cekajte-da-vidite-cetvrti:-muskarci-ne-mogu-da-ga-podnesu,-a-zene-ga-oboazavaju!

23.05.2019. 07:15

Trendovi se menjaju iz sezone u sezonu, a izuzetak nisu ni kupaći kostimi… Naravno, ne zaboravljamo ni staru dobru klasiku u vidu jednostavnog, jednobojnog bikinija, ali ipak volimo da svakog leta nabavimo i jedan kostim koji je prilično urban i “fensi”.

Kako nam letnja sezona uskoro stiže, iako vremenske prilike to ne pokazuju, rešili smo da prečešljamo novitete u svetu kostima, a modni stručnjaci tvrde da će pet modela biti aktuelniji od svih drugih.

Sasvim je moguće da neki od ovih modela već imate u ormaru, s obzirom da su bili moderni i prošle sezone, a neki su sasvim novi i vrolo, vrlo hrabri… Bacite pogled u našu galeriju – tu vas čeka naš mini vodič za kupaće kostime u trendu!

Zatvori

Neon i dalje caruje

Vladavina neon boja prenela se i na plažu, pa će jarkozelena, ali i vrišteće roze, žuta i naranžasta na vašem bikiniju biti pravi hit. Ovom trendu doprinele su i modnje blogerke i slavne trendseterke, pa nas ne čudi masovna potražnja za neon bikinijima. Imajte na umu da daleko bolje izgledaju na bronzanom tenu, pa sačekajte da nabacite malo boje, pre nego što “uskočite” u njih.

Animal print za urbane, hrabre devojke

Ovog leta na plaži carovaće animal print – ne samo leopard, već i zmijski, te zebrasti dezen! Ovo su seksi, urbani modeli za koje treba malo hrabrosti, ali uvek ostave odličan utisak!

Duboke gaćice su zakon

Možda ovaj model deluje pomalo retro, ali će svakako biti vrlo poželjan i ove godine. Dobro prikriva stomak, i lepo oblikuje figuru, te ga zato žene i vole, premda muškarci ne dele istu strast ka njima!

Klasičan beli kostim uvek je dobro rešenje

Sa kostimom u beloj boji nema greške, a žene ga posebno vole jer vrlo lepo ističe preplanuo ten. Uostalom, svaka devojka zna da su klasičan kupaći kostim u beloj i crnoj boji “must have” i da oni uvek mogu da posluže. Ipak, pažnja sa belim kostimom – ako je isuviše tanak ili nema adekvatnu postavu, prilikom izlaska iz vode može da postane providan.

Gaćice sečene visoko na kukovima

Kupaći kostimi sa takozvanim bočnim dekolteom okupirali su plaže širom sveta, a one su visoko sečene sa strane tako da otkrivaju popriličan deo kukova, ali su minijaturne u intimnoj regiji, kao i u predelu zadnjice. Prednost ovakvog kostima je što vizuelno izdužuje noge i stanjuje struk, pa je sa te strane dobar izbor i za punije dame, ali i to što ne ostavlja neprivlačne tragove od sunčanja.