ovim-spotom-se-predstavljamo-na-evroviziji-kruna-eksplodirala-na-jutjubu-8211-evo-kako-je-komentarisu-stranci

17.04.2019. 14:29

Predstavnika za Evroviziju dobili smo pre mesec i po dana, a sada je spreman i evrovizijski spot Nevene Božović za numeru „Kruna“.

Nevena Božović na Beoviziji Foto: RTS Pesma Evrovizije – Zvanični kanal / youtube

Ovako izgleda zvanični spot pesme čiji je autor naša pevačica.

U ekranizaciji pobedničke numere Nevena kao i na Beoviziji nosi kreaciju dizajnerke Nevene Ivanović, a njen stajling upotpunjen je metalnim nakitom Nataše Lazarević i METALNOM KRUNOM, u skladu sa nazivom pesme.

Njena pobeda na izboru našeg predstavnika za takmičenje koje će se ove godine održati od 14. do 18. maja u Lisabonu (Srbija nastupa prve polufinalne večeri, pod brojem devet), bila je veoma ispraćena u domaćoj javnosti, a komentari na spot objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu Evrosonga izuzetno su pozitivni: „Odličan posao, Nevena“, „Pobednica, 12 poena od Švedske“, „Kruna će biti tvoja“.

Spot prati emotivan tekst i dočarava njegovu emociju, pogledalo ga je dosad oko 10 i po hiljada ljudi (uz 1.000 lajkova i zanemarljiv broj dislakjova), a stil koji je u njemu promovisan je odličan. Pevačica koja je rođena u Kosovskoj Mitrovici, a koja je od detinjstva na muzičkim takmičenjima (druga je bila u „Prvom glasu Srbije“ 2013) ostavila je snažan utisak na publiku. Dobar zalet za Evroviziju, zar ne?