ovo-ih-niko-nije-pitao:-poznati-progovorili-koji-su-njihovi-uslovi-za-najbolje-putovanje

04.07.2019. 21:23

Šta im je najbitnije kod putovanja? Voditeljka Dajana Paunović, glumica Lidija Vukićević i glumac Luka Raco, otkrili su šta im je najbitnije kada zastanu na pauzu da se odmore tolikom putovanja? Kako smo ih zatekli na renoviranoj OMV benzinskoj stanici nismo mogli, a da ih ne upitamo, koje uslove mora da ispni njihova savršena benzinska stanica?

Luka, Lidija i Dajana Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Benzinske stanice OMV Srbije su godinama omiljena mesta za odmor na putevima širom Srbije. Bilo da je reč o autoputevima ili magistralnim drumovima, savremeni ambijent OMV obezbeđuje prijatan predah uz odgovarajuće osveženje za spokojan nastavak puta.

Dajan Paunović, Lidija Vukićević i Luka RacoFoto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Na dan svečanog otvaranja, potrošači koji su posetili stanicu u Šapcu i natočili bilo koje od OMV MaxxMotion goriva mogli su da uživaju i u besplatnoj VIVA kafi. OMV Srbija podseća da je, osim goriva premijum kvaliteta, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, posetiocima OMV stanica na raspolaganju i niz dodatnih usluga kao što su menjačnice, prodaja TAG uređaja i ulaznica za razne događaje, čime im se štedi novac i dragoceno vreme.