ovo-je-legendarni-trenutak-kada-je-kejt-predala-noletu-trofej,-a-sve-zene-gledale-su-u-njene-prejeftine-cipele:-mogu-da-se-kupe-i-u-srbiji-i-obozavacete-ih!

15.07.2019. 22:02

Epsko finale Vimbldona obeležilo je jučerašnji dan, a Noletova pobeda ispunila je sprsko srce ponosom! Među mnogobrojnom publikom koja je netremice posmatrala ovaj praktično istorijski meč, našla se i vojvotkinja Kejt Midlton, a upravo je ona Đokoviću predala trofej u ruke!

Kejt Midlton i Novak Đoković Foto: Profimedia

Fokus je bio na našem teniseru, koji je ponovo pokazao kakav ga nesalomiv duh krasi, ali je i besprekorna kombinacija lepe Britanke zainteresovala publiku, bar njen ženski deo.

Kejt je Noletu predala zlatni pehar u plavoj haljini midi dužine koju potpisuje dizajnerka Emilija Viksted, koja je istakla njenu vitku figuru i savršeno je odgovarala trenutku.

Trenutak za istoriju!Foto: Profimedia

No, u trenu kada je zakoračila na teniski teren, trendseterkama i ljubiteljkama mode širom sveta za oko su zapale i njene fantastične cipele! Reč je o neprolaznim salonkama u boji kože, koje se uklapaju uz doslovce sve, a ovaj konkretni model dolazi sa kaišićem oko gležnja i debelom štiklom što ih čini prihvatljivim izborom i za nešto opuštenije prilike.

Ovaj model ističe se i vrlo pristupačnom cenom, a može da se kupi i u Srbiji – pripadaju jednom poznatom kanadskom brendu specijalizovanom za obuću i njihova cena je oko 5.500 dinara.

Inače, vojvotkinja je čitavu kombinaciju upotpunila i klasičnim Ray Ban Wayfarer naočarima za sunce koje su joj odlično pristajale.