ovo-je-lista-najseksepilnijih-zenskih-imena-da-li-je-vase-medu-njima

21.03.2019. 22:39

Brojne ankete i kod nas i u svetu donele su listu najseksepilnijih ženskih imena.

Sofija Vergara Foto: Profimedia

Do rezultata se došlo očekivano- nakon odgovora ispitanika koje ime im zvuči najprivlačnije. Mnogi među njima su odgovore davali zbog osoba koja ih nose, a koje poznaju ili su na njih ostavile snažan utisak.

Na prestižnoj listi su imena: Adrijana, Pola, Šanel, Natalija koje je često ime i kod nas, ali i Sofija koje je godinama unazad među najpopularnijim imenima.

I već na ovom spisku ima toliko imena poznatih dama koje osvajaju sa svetske javne scene. Tu su Adrijana Lima, Šanel Iman, kao i Sofija Vergara.

Adrijana LimaFoto: Profimedia

Adrijana Lima je sigurno jedan od glavnih krivaca što je njeno ime na ovoj listi, a na njoj je i Alesandra (primer Alesandra Ambrosio), kao i „teža“ imena poput Nikolete i Skarlet, ali i „slatko ime“ Đulijana.

Skarlet JohansonFoto: Profimedia

Jednu od vodećih imena sa spiska „najseksi“ je ime Hajdi kakvo nosi nemačka manekenka Hajdi Klum. U ovoj vrsti anketa često umeju da pobede tradicionalna imena, koja nekad izgledaju kao zaboravljena.

Taj „retro šmek“ ih čini zavodljivim, a na listu logično završe i imena koja su najčešća. Po zakonu verovatnoće, najveći broj ispitanika poznavaće privlačnu osobu sa čestim imenom.

Koje ime je vama najseksepilnije?