ovo-je-najbizarniji-modni-duo-na-svetu:-majka-i-sin-su-uvek-isto-obuceni,-a-on-ima-i-svoju-pozu-koju-kopira-citav-svet!

Ipak, retko ko uopšte i pomišlja da je isto moguće između mame i sina… No, Petarpol i Li Pengbunpra sa Tajlanda dokazali su suprotno!

Ovaj dvojac na Instagramu se predstavlja kao “Pepi i mama Li”, a tu ih prati preko 130 hiljada ljudi, koji praktično religiozno lajkuju njihove objave i redovno se oduševljavaju njihovom smelim stajlinzima i specifičnim stavom.

Sam koncept je prilično bizaran – s obzirom da se Pepi i 61-godišnja Li zaista uvek fotografišu u potpuno identičnim odevnim kombinacijama, pritom veoma luksuznim i ekscentričnim, ali je još bizarnije što je Pepi zapravo nije dečak, kako bi neko pomislio, već odrastao, zreo muškarac!

Neki od njihovih autfita uključuju i skupocene aksesoare, poput tašni, nakita i obuće sa potpisom brendova Hermes, Gucci, Givanchy… Pepi, koji je inače bivši urednik magazina “Hi!”, ima čak i sopstveni hešteg #HomeAlonePeep, ali i pozu koja ga je proslavila i u kojoj se često fotografiše, a prozvao ju je “šape na obrazima”. On takođe radi i kao voditelj na jednoj tajlandskoj televiziji.

Njegova majka Li se pak modom ne bavi samo iz hobija, to je na neki način i njena profesija s obzirom da zajedno sa mužem poseduje firmu za proizvodnju boja. Pored Pepija ona ima još dva sina.

Pepi i Li se ovim aktivno bave još od 2015. godine, a danas su svetska Internet senzacija, a iako su prilično neobični, umeju da budu i prava modna inspiracija. Kažu da je moda igra i da je najvažnije da budete to što zaista jeste.

“Dobra haljina može da vas podseti na ono što je divno u životu. Moda je na nebu i na ulici. Moda ima veze sa idejama, sa načinom na koji živimo, volimo, sa onim šta nam se dešava. Mi smo 100 odsto zaljubljeni u modu”, samo je jedna od njihovih izjava kada je reč o stilu i onome što rade.