ovo-je-najpopularnija-letnja-dijeta:-traje-svega-7-dana,-ali-kada-zavrsite,-suocicete-se-sa-velikim-problemom

Kratkoročne dijete su baš to što i same kažu – kratkoročne. Moguće je da uz velike napore zaista i izgubite koji kilogram, ali one nisu trajno rešenje jer čim u ishranu vratite ostale namirnice koje ste do tada zbog dijete izbacili, vratiće se i kilogrami.

Tako, recimo, popularna dijeta ceđenim sokovima takođe ne radi. Uglavnom se preporučuje da traje sedam dana, i zaista ćete za tih sedam dana, ako se pridržavate pravila, biti lakši. Ali, većinu tih kilograma koji su otišli čini voda. Vi ćete, s druge strane za to vreme dijete ostati bez izuzetno važnih nutrijenata, poput gvožđa, proteina, omega tri masnih kiselina i kalcijuma, koji su neophodni za energiju i pravilno funkcionisanje tela.

Svaka druga kratkoročna dijeta bazira se na sličnom principu – iz ishrane se izbacuju mnoge ključne stvari, rezultat se možda ostvari, ali na štetu organizma, da bi se uskoro sve vratilo na staro. Postoji samo jedan zdrav način da smršate i održite željenu kilažu, a to je umereno konzumiranje prirodne, zdrave hrane i fizička aktivnost. Tome možete dodati suplemente, ali samo one u čiji sastav i delovanje možete da budete sigurni. Takav je Saffranex, prirodni dijetetski suplement, baziran na ekstratu cveta šafrana, koji provereno pomaže u uklanjanju viška kilograma sa najkritičnijih delova – dakle, bokova i stomaka, i to bez neželjenih dejstava i na potpuno zdrav i siguran način. Takođe, kilogrami koji se skinu uz pomoć Saffranex-a se ne vraćaju tako lako, što je možda i najbintije (za više informacija o ovom proizvodu KLIKNITE).

Jedini način da postignete i održite željenu kilažu jeste da prestanete da pokušavate da do nje dođete prečicama kojima sebi samo nanosite štetu. I za kraj, još par saveta koji vrede za ceo život, a ne za tih par dana dijete:

–          Povrće i voće su obavezni, jer su ključ dobrog zdravlja i vitke linije.

–          Kada birate žitarice, neka uvek budu integralne.

–          Počnite večeru supom ili za večeru pripremite sebi neku obrok salatu.

–          Par meseci vodite dnevnik ishrane kako bi vam pravilna ishrana postala prirodna navika.

–          Ne zaboravite da vežbate.

Naručite Saffranex uz nedelji popust od 35% putem sajta www.saffranex.rs ili pozivom na broj – 011 401 08 74!