ovo-je-najpozeljnije-musko-telo-za-kojim-zene-potpuno-lude:-muskarci,-izlazite-iz-teretane-i-gledajte

28.07.2019. 08:07

Jedna fotografija je bila dovoljna da bi ceo svet potpuno odlepio za novim trendom kad je u pitanju muška figura. Pred leto svi se tude da dovedu svoju figuru u što bolju formu, i žene i muškarci, ali izgleda da je taj trend davno prošlo vreme.

Najpoželjnije muško telo Foto: Profimedia

Fotografija pevača Nika Džonasa sa letovanja je najpopularnija tema u stranim medijima. Njegov „nov“ izgled nazivaju „dad bod“. Pošto na našem jeziku ne postoji adekvatan prevod – u suštini odnosi se na figuru muškarca koja se uvek magično formira nakon što se oženi. Dakle, manje teretane, više hrane.

Ovakav izgled se trenutno smatra najprivlačnijim. Međutim, zbog tekstova na pojedinim portalima novinari „Esquire“ i „Buzzfeed“ su osudili svoje kolege koje su ovakav izgled nazvali – zapuštenim.

Sličan slučaj se dogodio sa glumcem Džejsonom Momoom početkom godine.

S ozirom na to da je Džejson imao neverovatne mišiće u filmu „Aquaman“ svi su očekivali da će tako izgledati i na plaži. Međutim, realnost je da svi ljudi variraju sa kilažom i da niko nije baš toliko zagrižen da izgleda nerealno.

Glumica Kejt Bekinsejl je jednom prilikom otkrila da njene kolege koji imaju golišave scene, a u formi su, piju crno vino pre izlaska pred kamere i ne piju vodu kako bi bili dehidrirani i kako im mišići došli do izražaja.

Dakle, „dad bod“ je trenutno najpoželjnije muško telo. Odnosno, Majka priroda i neka sarma više.