ovo-je-tako-tuzno!-jedna-je-od-najlepsih-holivudskih-glumica,-a-na-njenoj-devojcakoj-veceri-nije-se-pojavio-niko:-„ocajna-sam!“

17.06.2019. 07:15

Jedna od najtalentovanijih i najangažovanijih glumica Holivuda Dženifer Lorens nedavno je progovorila o svojim planovima za venčanje sa Kukom Maronijem, poznatim trgovcem umetničkim delima.

Dženifer Lorens Foto: Profimedia

Dženifer je inače veoma suzdržana kada je reč o njenom privatnom životu, i uglavnom ga ljubomorno čuva za sebe, no ovog puta rešila je da poneke detalje otkrije javnosti.

Ona je otkrila da ubrzano priprema venčanje i to uz pomoć brojnih asistenanata, te da sve protiče u najboljem redu, ali i da je u čitavoj toj gunguli ipak naišla na veliko razočarenje.

Naime, Lorensova je bila uverena da neće želeti devojačku zabavu, ali se na koncu svega ipak predomislila. U trenutku kada je poželela da poslednji put proslavi svoje devojčake dane – svi njeni prijatelji su je ispalili!

Dženifer kaže da je odmah znala da je on “onaj pravi”Foto: Profimedia

Kako ih je kasno obavestila o planovima, svi su joj odgovorili da nisu u mogućnosti da dođu. “Niko nije mogao da dođe jer sam im rekla u zadnji čas. Rasplakala sam se od muke. Osećala sam se jadno, patetično”, rekla je ova 28-godišnjakinja i dodala da joj je njen verenik Kuk bio velika podrška u tim trenucima.

Ona je ovaj trenutak slabosti opisala kao svoj “bridezilla trenutak”, a možda je propustila ludo i nezaboravno devojačko veče, ali sve drugo funkcioniše baš kako treba! Plavokosa glumica je odabrala lokaciju za svoje venčanje iz snova, kao i venčanicu.

“Nisam bila nervozna kada sam birala haljinu, Previše sam lenja da budem nervozna. Videla sam venčanicu koja mi se dopala i odmah sam odlučila da to bude to”, objasnila je.

Podsetimo, ova Oskarovka verila se nakon manje od godinu dana veze, a istakla da je odmah znala da je Kuk “onaj pravi”.

“On je moj najbolji prijatelj. Želim da se i pred zakonom vežem za njega za ceo život, on je najbolja osoba koju sam ikada upoznala. Veoma sam ponosna što ću biti Maroni”, zaključila je Dženifer.