ovo-je-ubedljivo-najpopularniji-komad-u-2019,-a-beogradjanke-ne-izlaze-iz-njega:-ima-ga-svaka-devojka-i-kosta-od-2-do-50-hiljada-dinara!

Reč je o i te kako aktuelnim patikama luksuzne modne kuće Aleksandar Mekvin, koje su lansirali 2016, a cena im se zbog ogromne potražnje ne spušta još od tada i iznosi oko 390 evra.

U proteklih mesec dana ovaj model patika zabeležio je i dodatan porast u pretraživanju, i to zahvaljujući tome što su u njima nedavno fotografisane neke od najslavnijih holivudskih glumica – Dženifer Lopez, Gvinet Paltrou, Kejti Holms…

Patike poznatog britanskog brenda krasi jednostavan, ali predimenzioniran oblak, a reč je o uniseks modelu, pa ga rado nose i muškarci. Najčešće dolaze u beloj boji sa diskretnom trakicom u nekoj upadljivoj boji, ali su dostupne i u crnoj boji sa belim đonom, a čak i neko ko se nimalo ne razume u modu morao je da primeti koliko je trend nošenja ovih patika masovan.

Na listi najpoželjnije obuće nadmašile su i popularnost kultnih Adidasovih modela Stan Smith i SuperStar, koji im donekle nalikuju dizajnom. Svim modelima zajedničko je što ih obožavaju i žene i muškarci i što se lako i jednostavno uklapaju uz apsolutno sve što imate u ormaru – od svečanog odela preko lepršave haljine do običnig farmerki i trenerki.

No, za razliku od Adidas patika ove sa potpisom Aleksandra Mekvina su svojevrsni statusni simbol, što zbog cene, što zbog činjenice da su omiljen izbor poznatih.

Verujemo da će i u narednim mesecima popularnost ovog modela biti na vrhuncu, a pored holivudskih zvezda nose ih i poznate srpske lepotice i blogerke, pa smo tako u njima videli Zoranu Jovanović, Dunju Jovanić, Ivanu Korab…

Rado ih nose i „obične“ devojke, pa smo uvereni da ste primetili da na ulicama Beograda i uopšte Srbije dame nose gotovo samo ovakve patike, a ako se pitatet odakle im novca treba znati da se verne kopije ovog modela mogu naći već za 2.000 dinara.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: