ovo-mnogi-nisu-primetili:-roditelji-dzejle-ramovic-imali-su-jedan-princip-kad-su-birali-imena-za-cerke-i-morate-da-ih-zapamtite

27.06.2019. 06:56

O ovogodišnjoj pobednici Zvezda Granda Džejli Ramović iz Goražda tek će se pričati, a njena pobeda je u prvi plan stavila jednu zanimljivu „sitinicu“ iz njene porodice.

Džejla Ramović sa majkom Foto: Instagram

Mnogi okupirani glasom i utiskom koji je Džejla Ramović ostavila u finalu muzičkog takmičenja (a i tokom njenih prethodnih nastupa koji su je odveli do završnice), nisu primetili, odnosno čuli kako se to zovu njene sestre.

Roditelji mlade pevačke zvezde su se birajući imena za decu rukovodili jednim principom: što sličnije, to bolje pa su naslednicima dali imena Džejla, Lejla i Šejla!

Svako pojedinačno je lepo ime, a sva tri u kombinaciji su nešto što morate da zapamtite. Džejlini mama i tata želeli su da njihove ćerke i imenima čine jednu skladnu celinu, a da li se vama dopada kada sestre imaju ovoliko slična imena?

Ranije nije bilo toliko retko da roditelji za naslednike biraju izuzetno slična imena ili verzije jednog istog imena pa smo tako u porodicama imali Draganu i Dragana, Ljiljanu i Biljanu, ali i Predraga i Nenada.

Vremenom je ova tradicija postajala sve ređa, ali se i danas (Džejlina porodica je primer) sreću slični primeri. Kao i oni potpuno suprotni pa sestra Elena ima brata Kristijana.

Koja opcija se vama više dopada?