ovo-nije-smesno-ovo-je-urnebesno-mama-dzun-uhapsena-zbog-posedovanja-droge-njena-slika-iz-policije-obilazi-svet

21.03.2019. 07:34

Nove avanture mame Džun potresaju Ameriku. Uhapšena je zbog posedovanja droge, ali to nije ono najzanimljivije. Čekajte da joj vidite sliku iz policijske stanice.

Mama Džun Foto: Profimedia

Džun Šenon (39), mama najpoznatije devojčice u Americi Hani Bu Bu (13), uhapšena je sredinom ove nedelje zbog posedovanja droge, tačnije kreka i kokaina. Uz drogu pronađeni su igla, cev i lula za pušenje, piše Daily Mail.

Mug shot mame DžunFoto: Profimedia

Džun je uhapšena na benzinskoj pumpi u Alabami, nakon što se potukla s dečkom Genom Doakom (42). Vlasnik benzinske pumpe nazvao je policiju kad je video tuču između Džun i Genoa, a policija je na licu mesta napravila pretres njihovog vozila i pronašla zabranjene supstance.

39-godišnja Amerikanka skrivala je lulu za pušenje u džepu kombinezona koji je nosila i otvoreno priznala kako je koristi za konzumiranje druge. Policija je zaplenila vozilo u kojem je pronađena droga. Geno Doak optužen je za porodično nasilje, posedovanje zabranjenih supstanci i pribora za korištenje, dok je Džun takođe optužena za posedovanje zabranjenih supstanci i pribora za korišćenje.

Za posedovanje zabranjenih supstanci savezna država Alabama određuje kaznu zatvora od jedne do deset godina i novčanu kaznu u iznosu od 15.000 dolara.

Džun i Geno su u vezi tri godine, a rijaliti zvezda poznata je po emisiji „Here Comes Honey Boo Boo“ i „Mama June: From Not To Hot“ čija je treća sezona premijerno počela da se prikazuje samo nekoliko dana nakon njenog hapšenja.

Najveću popularnost donela joj je ćerka Alana, poznatija kao Hani Bu Bu koju su proslavila dečja takmičenja u lepoti ‘Toddlers&Tiaras’. Osim Alane, Džun ima još troje dece Laurin (19), Džesiku (22) i Anu (24).