U kategoriji Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti.

  KURŠUMLIJA- Potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Branko Ružić boraveći nedavno u Kuršumliji razgovarao je sa predstavnicima vladajuće koalicije –SNS i SPS o lokalnim izborima koji će se održati na proleće.

  On je pitao funkcionere ove dve stranke u Kuršumliji da li je bolje da izađu sa jednom listom na lokalne izbore ili odvojeno. Odgovoreno mu je da o tome treba da odluče centrale stranaka.

  Sastanak Ružića sa rukovodstvima SNS i SPS u Kuršumliji

  Da li u šali ili u zbilji tek Ružić je onda kazao da bi mogao Rajko Nikolić da pređe u SNS a Nebojša Jović Gibe u SPS. Inače, Rajko Nikolić je član SPS od osnivanja. Bio je predsednik Opštinskog odbora i dugogodišnji sekretar stranke u Kuršumliji. Kao član SPS bio je i zamenik predsenika opštine. Nebojša Jović Gibe je aktuelni zamenik predsednika opštine izabran sa liste SNS.  Od 2001. do 2003. godine bio je narodni poslanik Socijalističke partije Srbije u Skupštini Republike Srbije. U to vreme je i Ružić bio poslanik.

  Pročitajte i…  Radnici “Hameuma” uređuju drvorede

  Kada smo Rajka Nikolića upitali da prokomentariše predlog Ružića on je dugo odbijao, na kraju je kazao da on poštuje stav vrha stranke i da ako njegova stranka bude to tražila od njega on će preći u SNS.

  Što se tiče Nebojše Jovića ne verujemo da bi se on vratio u SPS.

   

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=472063