ovo-se-nije-desilo-kraljevskoj-porodici-megan-se-sprema-za-porodaj-i-dala-je-150.000-funti-da-je-nista-ne-boli

22.03.2019. 21:23

Najbliži prijatelj vojvotkinje od Saseksa otkrio je medijima da će kraljevski porođaj koštati 150.000 funti jer Megan i Hari spremaju specijalnu sobu za bebu.

Megan Markl Foto: Profimedia

Izvor tvrdi da je sve unapred isplanirano i spremno za porođaj Megan Markl. Plan je da sve prođe što je lakše moguće, kako bi vojvotkinja lakše podnela dane nakon porođaja.

“Megan se odlučila za prirodan porođaj. Vežba jogu svaki dan i tehnike koje će joj olakšati dolazak bebe. Vežbe podrazumevaju specifičan način disanja i pevanje u ritmu kako bi se prevazišao bol”, rekao je izvor za “Miror”.

Još uvek nije potvrđeno u kojoj će se bolnici poroditi Megan Markl. Za sada princ Hari i ona žive u renoviranom domu i Vindsoru.

“Soba za bebu je spremna i izgleda spektakularno. Koštala je 150.000 funti. Megan je insistirala da ona plati dizajn i sve potrebne elemente”, dodaje izvor.

Megan želi da što više vremena provede sa detetom nakon porođaja i ne želi veliku pomoć.

“Odlučna je da posle porođaja odgaja dete na konvencionalan način. Ona i Hari ne žele dadilje, što se do sada nije desilo u kraljevskoj porodici. Megan želi da pokaže drugim ženama da je ona samostalna i jaka kako bi ostale majke širom sveta da se identifikuju sa njom, a koje nemaju sredstva i pomoć u odgajanju dece”, zaključio je izvor.

Termin za porođaj Megan Markl je kraj aprila.