ovo-su-fatalne-zene-iz-druge-sezone-serije-8222senke-nad-balkanom8220-ne-mozemo-da-verujemo-da-je-medju-njima-i-ova-glumica

30.03.2019. 17:44

Serija Dragana Bjelogrlića „Senke nad Balkanom“ posle velikog uspeha na malim ekranima vraća se u naše domove ove jeseni. Kako je objasnio kreator i reditelj u drugoj sezoni nas očekuju novi likovi, priča o pripremi ubistva kralja Aleksandra i kako je za potrebe Meštrovićevog spomenika Neznanom junaku na Avali srušena tvrđava Žrnov koja je zaostavština despota Stefana Lazarevića iz 14. veka. Pored intrigantne priče u novoj sezoni nas očekuje veliki broj iznenađenja, naorčito među glumicama.

Zatvori

Senke nad Balkanom

Htvatska glumica Lena Paraminski će tumačiti lik Marije Oršić

Leona Paraminski

Marija Oršić se u prvoj sezoni pominjala kao lik koji „kroji kape svima u društvu Tule“. U pitanju je žena koja je imala ključnu ulogu u formiranju ideologije Trećeg Rajha.

Leona Paraminski / Marija Oršić

Leona će oživeti lik žene koja se bavila okultizmom i o kojoj je ne zna mnogo jer se svojski potrudila da ostavi što manje tragova za sobom.

Marija Bergam

Marija će biti ponovo u cipelama Maje Davidović, ćerke poznatog bankara, koja se uplela u mračne i okultne stvari.

Nataša Ninković

Glumica Nataša Ninković će biti deo ekipe druge sezone „Senke nad Balkanom“. Njen lik se pojavljuje u novom trejleru, ali za sada se još uvek ne zna koja je njena uloga u tamnim oblacima koji se nadvijaju nad srpskom istorijom.

Vesna Trivalić

Dugo se pričalo o angažmanu Vesne Trivalić u drugoj sezoni „Senke nad Balkanom“ i sada sigurno znamo da ćemo je gledati. Kako navode internet izvori Vesna tumači lik podnardenice Draginje.