ovo-su-najpoznatiji-gej-parovi-na-svetu-tu-su-mark-dzejkobs-i-njegov-partner-ali-i-njih-dve-omiljena-voditeljka-i-prelepa-glumica

11.04.2019. 15:03

U subotu uveče Mark Džejkobs i Čarli Defrančesko sklopili su brak u Njujorku. Njih dvojica su izuzetno poznati ni uticajan gej par, ali nisu jedini. U svetskom šou-biznisu ima dosta moćnih homoseksualnih ljubavnih tandema.

Zatvori

Mark Džejkobs i Čarli Defrančesko

Mark Džejkobs i Čarli Defrančesko u vezi su od 2015. Dizajner i model (bivša zvezda erotskih filmova) priredili su gala venčanje u Velikoj jabuci.

Elton Džon i Dejvid Furniš

Elton Džon i Dejvid Furniš u braku su od 2014. i imaju dovjicu sinova Elijasa i Zakarija.

Sintija Nikson i Kristin Marinoni

Miranda Hobs iz serije „Seks i grad“ se 2012. udala za Kristin Marinoni. Sa njom ima sina, dok iz prethodne veze ima dvojicu sinova.

Nil Patrik Haris i Dejvud Burtka

Brak Nila Patrika Harisa (Barnija iz serije „Kako sam upoznao vašu majku“) i Dejvida Burtke traje od 2014. Par ima ćerku i sina.

Riki Martin i Džovan Jozef

Venčali su se 2017. i danas su roditelji malene Lučije. Riki Martin i Džovan Jozef pravi su i modni tandem. Portugalski pevač je pre veze sa Jozefom dobio blizance.

Džodi Foster i Aleksandra Hidison

Džodi Foster i Aleksandra Hidison rekle su „da“ 2014. Imaju sinove Kita i Čarlsa.

Elen Dedženeris i Porša de Rosi

Ljubav Elen Dedženeris i Porše de Rosi traje 10 godina. Američka voditeljka je izjavom pre nekoliko decenija napravila pravu revoluciju, danas je omiljeno TV lice širom sveta.