ovog-milionera-ne-zaboravlja-volela-je-druge-pa-se-vratila-njemu-neke-iskrice-stvarno-ne-prestaju-da-gore

Elizabet Liz Herli (53) i njen bivši dečko Arun Najar primećeni su sinoć kako napuštaju prestižan londonski klub Annabel’s u kojem je nedavno darivanje slavila buduća dvostruka mama, modna blogerka Anja Valente sa suprugom Hugom Valenteom.

Držali su se na određenoj distanci pred fotografima, ali je njihov zajednički izlazak dovoljan razlog za pretpostavku da iskrice među njima nisu prestale da gore.

Elizabet Herli i Arun Najar napuštaju klbFoto: Profimedia

Ima mesta i za pretpostavku da među njima bukte samo one prijateljske varnice, koje nikako ne treba potcenjivati,. U prilog tome je i njihoov zajedničko prošlogodišnje letovanje na Mikonosu na kojem je bila i tadašnja Anurova devojka.

Ali nje sinoć nije bilo uz milionera, već samo Liz. Divan su par, zar ne?

Kada bi osvežili ljubav, bila bi to povratak na jednu lepu ljubavnu priču koja je zvanično na papiru trajala od 2007. do 2011. godine, a koja je počela spektakularnim venčanjem u dvorcu u Engleskoj na koje je potrošeno dva i po miliona dolara.

Gde ima dima, ima i vatre?Foto: Profimedia

Glumičina velika ljubav bio je i kolega Hju Grant sa kojim je, takođe, nakon raskida ostala u sjajnim odnosima. Liz ne spada u žene koje nakon razlaza izbrišu partnere iz života?

Nije to slučaj sa biznismenom Stivom Bingom sa kojim je pre 16 godina dobila sina Demijana. Naslednik nosi njeno prezime, a Liz je sa nekadašnjim partnerom na “ratnoj nozi”.

Veza koja se ne prekida: Liz i ArunFoto: Profimedia

Engleski biznismen indijskog porekla Arun Najar (54) pre venčanaj sa Elizabet bio je u braku sa Valentinom Pedroni, a nakon raskida sa njom sa Kim Džonson. U međuvremenu se u javnosti pojavljivao sa znatno mlađim devojkama.

Najar koji je diplomirao na Imperijalnom koledžu u Londonu i Univerzitetu Oksford, a čije se bogatstvo procenjuje na 2000 miliona dolara, veliki je zavodnik i srcelomac. Liz je jedna fatalna žena, pa … Možda su stvarno samo prijatelji.