ozenio-se-nas-poznati-plivac:-snajka-je-iz-brazila-i-u-vencanici-je-izgledala-fenomenalno

01.08.2019. 17:09

Naš poznati plivač Ivan Lenđer oženio se pre nekoliko dana u Gradskoj kući u Zrenjaninu. Njegova izabranica je iz Brazila, a crkveno venčanje zakazano je za narednu nedelju.

Ivan Lenđer Foto: Instagram

“Njoj se jako sviđaju ovi krajevi, Balkan, pre svega. Iskreno, ovde je sada i lepše vreme nego tamo. Zato smo se odlučili da venčanje organizujemo u Zrenjaninu. Bilo je i nekih drugih opcija ali, eto, ipak smo se odlučili da to bude u ovom gradu”, izjavio je Lenđer za portal “Zrenjaniski.com”.

Ivan Lenđer i njegova draga na venčanjuFoto: Instagram

Lenđera koji je specijalista za delfin stil osvojila je devojka po imenu Karena iz Sao Paola koja radi kao stjuardesa u poznatoj aviokompaniji. Sreli su se u Dubaiju gde oboje rade (Lenđer kao trener).

“Kumovi na građanskom venčanju su bili naši prijatelji odavde, a njena kuma kao i njeni roditelji dolaze iz Dubaija i Brazila sledeće nedelje, kako bi prisustvovali venčanju u crkvi”, otkrio je detalje venčanje za “Zrenjaniski.com” i istakao da on i Karena planiraju porširenje porodice, ali da ne žure sa tim.

Lenđer je odlično izgledao u elegantnom odelu, dok je mlada blistala u romantičnoj haljini.

“Priča počinje ovde, danas”, napisao je on na Instagramu.

Lenđer je pažnju sportske javnosti privukao nakon što je 2006. na Svetskom prvenstvu za juniore osvojio zlatnu i srebrnu medalju.

Kao senior predstavljao je našu zemlju na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. U međuvremenu se okrenuo trenerskom poslu, a njegova draga “radi na tome” da se on vrati plivanju. Ipak, kako je rekao, nažalost, tu želju neće moći da joj ispuni.