pamela-objavila-poruke-o-bivsem-i-otkrila-prljave-detalje:-„evo-gledajte-sta-mi-je-radio,-gnjecio-ruke,-vukao-za-kosu…“

28.06.2019. 14:09

Pamela Anderson detaljnije je opisala navodni dvostruki život bivšeg dečka Adila Ramija nakon što ga je optužila za prevaru i nazvala čudovištem, a on je na Instagramu poručio da je povređen.

Pamela Anderson Foto: Profimedia

Pamela Anderson je rekla da će ćutati, glumica i aktivistkinja na stranici svog udruženja objavila je mejlove koje je razmenila s Ramijevom bivšom Sidoni Biemont, s kojom ima blizance Zejna i Madija rođene 2016. godine.

Pamela je Sidoni napisala da joj je Rami „zgnječio obe ruke“ tokom svađe i „vukao je okolo za kosu“ tokom fizičkog obračuna prošlog leta. Kaže kako su je ruke toliko bolele da nije mogla da otvori flašu.

Anderson se javila Ramijevoj bivšoj u nameri da sa njom postane prijateljica. Biemont je rekla da su ona i Rami nastavili sa intimnim odnosima, a Rami je njoj rekao da je romansa s Pamelom samo za publicitet. Biemont i Rami navodno su raskinuli vezu 2017. godine, kad je on počeo da se zabavalja sa Pamelom.

Biemont tvrdi i da joj je Rami rekao kako su on i Pamela samo prijatelji i da ne žive zajedno.

Anderson je odgovorila da su ona i Rami kupili zajednički dom. „Žao mi je. Živim sa Adilom više od dve godine. Nikad nisam upoznala muškarca poput njega. Živi više života. U šoku sam. Žao mi je zbog tebe i vaših sinova. Ostavljam ga. Zauvek ovaj put. Previše mi je. Pokušala sam da odem 10 puta, ali uvek me pronađe i preklinje da ga primim natrag“.

Pamela je optužila Ramija i da je izolovao od voljenih, što je aludirala u svojoj prvoj objavi o raskidu.