Patreon

Patreon

TOPLIČKE SU ZADOBILE POVERENJE GRAĐANA

U poslednjih Mesec dana od kako su novinari sajta Toplicke.com počeli ozbiljnije da rade, poseta u danu u proseku je premašila tek nešto više od  10.000  jedinstvenih posetilaca što je u rangu najjačih sajtova u južnoj Srbiji. To pokazuje da su građani Toplice prepoznali naš trud, rad, profesionalnost i spremnost da izveštavamo o svim dešavanjima u sve četiri opštine Topličkog okruga.

Poseta u poslednjih mesec dana

-Cilj nam je da zadržimo objektivnost, a ona se postiže uz ozbiljan rad i predanost. Mogu da najavim da ćemo pratiti sve događaje i svakako istaći pozitivne korake, kao i kritički se osvrnuti na sve negativne postupke pojedinaca i grupacija, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju. Smatramo da će takav stav pokrenuti građane da se sa većom odgovornošću odnose prema zajednici - kazao je vlasnik sajta i dodao da je komentarisanje na sajtu teže, jer redakcija želi da smanji lične ratove i sukobe koji se najviše ispoljavaju kroz komentare jer uglavnom na sajtovima svi komentari su sa lažnim imenima i pseunonimima. ukoliko želite da komentarišete na naše tekstove, to slobodno možete uraditi na našoj stranici na facebook-u.

Ili putem Tvitera https://twitter.com/toplickec

On je pozvao građane da se obrate redakciji ukoliko imaju neku temu za koju smatraju da je treba obraditi, ili da nam ukažu na pozitivne primere.

Kontakt
Ukoliko želite da nas kontaktirate, molimo vas koristite formu! Pošalji Poruku

Ujedno moramo i da napomenemo, da je blog, napravljem u najnovijoj tehnologiji web-programiranja zahvaljujući našim programerima koji svakodnevno rade na ubrzavanju sistema. Trenutni odziv sajta u proseku do krajnjeg korisnika je tek nešto više od 400 ms. ili 0.4 sekunde.

Finansije.

Finansiranje sajta Toplicke.com je za sada jedini problem. Sajt ima nekakvu malu podršku od reklama koje se prikazuju na sajtu što u Desktop verziji tako i u Mobilnoj verziji. Takodje ukoliko želite da budete podrška sajtu kako bih nastavili da fonkcionišemo bez ikakvih problema možete to uraditi isključivo preko patreona.

Toplicke is creating Jurnalist | Patreon
Patreon is a membership platform that makes it easy for artists and creators to get paid. Join over 100,000 creators earning salaries from over 2 million monthly patrons.

Što se tiče finansiranja na patreonu zasnovano je na mesečnom nivou. Svaka vaša pomoć nam je dobrodošla! Putem Patreona u zavisnosti u kolikoj moći možete da nam pomognete uključili smo mnoge pogodnosti.

Redakcija


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...