paunovo-perje,-opali-i-kristali-–-sve-u-jednoj-haljini:-zvuci-kao-modna-splacina,-ali-evo-kako-to-izgleda-na-prelepoj-penelope

09.08.2019. 19:30

Posle više od decenije u filmskoj industriji glumica Penelope Kruz je pronašla modnu fromulu za crveni tepih. Na britanskoj premijeri filma „Pain & Glory“ izabrala je kompleksnu haljinu sa mnogo detalja modnog brenda „Ralph & Russo“. U pratnji kolege Anotnija Banderasa, Penelope u otkačenoj haljini, zlatnim sandalama i tašnicom zablistala je kao nikad pre.

Penelope Kruz Foto: Profimedia

Penelope Kruz je napravila rizičan modni potez haljinom modne kompanije „Ralph & Russo“. U osnovi je ima dosta sitnih smaragdnih i ružičastih detalja sa grubom teksturom. Dodatak je perje u znatno svetlijoj, ali sličnoj nijansi kao i osnova haljine. Iako iz daljine izgleda kao da je perje belo, zapravo kad se malo bolje zagledate u pitanju je replika osnove haljine.

Penelope Kruz Foto: Profimedia

Zlatne sandale, tašnica i minđuše se u skladu sa ostatkom kombinacije. Ono što je bila dobra odluka Penelope Kruz je neutralna šminka i frizura.

Penelope Kruz Foto: Profimedia

Potpuno prirodan izgled, minimum šminke i punđa su napravili balans sa haljinom.

Ovo je modna lekcija za sve ostale koji se odluče za ekstravagantniju haljinu poput ove za velike događaje ili crveni tepih. Ako je haljina kompleksna i prepuna detalja, treba biti obazriv sa šminkom, cipelama / sandalama i nakitom.

Od Penelope Kruz treba ukrasti nekoliko fora i fazona.