pazi,-spojler!-publika-u-suzama-zbog-nove-epizode-„igre-prestola“,-svi-su-sokirani-obrtom,-a-tviter-se-najvise-usijao-zbog-ovog-detalja!

06.05.2019. 11:11

Sinoć je prikazana i četvrta epizoda serije “Igra prestola”, a fanovi su nakon iste ostali krajnje pomešanih emocija, što je i inače slučaj. Ukoliko je još niste pogledali, a želite to da uradite i da ostanete u neizvesnosti, onda radije preskočite ovaj tekst!

Igra prestola Foto: Profimedia

Nova epizoda u ovoj osmoj sezoni trajala je čitavih sat vremena i 20 minuta, a opšti utisak publike jeste da je veoma haotična, te da se desilo neočekivano puno stvari, iako to nije bilo očekivano.

Većina je pretpostavljala da će gledati nešto mirniju epizodu s obzirom da se kraj bliži i da su smatrali da su glavna dešavanja sačuvana za kasnije… No, nije bilo baš tako!

U epizodi koja je nazvana “Poslednji Starkovi” servirane su nam sahrane, ljubav, seks, ludilo i smrt, tako da slobodno možemo reći da je ovo najsličnije “Igri prestola” kakvu znamo još od početka osme sezone.

Najviše komentara na društvenim mrežama izazvala je upravo pomenuta smrt, a fanovi serije nisu bili oduševljeni ni činjenicom da je Brijena izgubila nevinost, te što joj Džejmi slomio srce ostaviviši je zbog Sersei.

— Reality Reacts (@realityreacts) May 6, 2019

Takođe, pored ove neočekivne smrti, najavljeno je da da više nećemo videti još dva veoma draga lika.

Oh damn…#forthethrone #GoT8 pic.twitter.com/jq4Cobbdt4— Nathalie Emmanuel (@missnemmanuel) February 28, 2019

A moramo da podelimo i objavu koja se najviše puta šerovala nakon sinoćne epizode, a zašto – biće vam u potpunosti jasno kada istu pogledate!