paznja-spojleri-ceo-svet-bruji-o-1.-epizodi-igre-prestola-a-zbog-ove-urnebesne-scene-na-drustvenim-mrezama-vlada-haos

15.04.2019. 10:45

Prva epizoda osme sezone “Igre prestola” sinoć je emitovana u Americi, a gledaoci iz Srbije imaće priliku da je gledaju tek večeras, stoga vas upozoravamo – ovaj tekst sadrži spojlere. I ne nastavljajte da ga čitate ako želite do večeras da živite u neznanju.

Prvu epizodu poslednje sezone “Igre prestola” gledalo je milijardu ljudi Foto: Profimedia

U SAD-u je sinoć premijerno prikazana prva epizoda poslednje, osme sezone megapopularne serije “Igra prestola”, a kako Dejli mejl navodi, gledalo ju je milijardu ljudi. Fanovi serije su već na društvenim mrežama počeli da raspravljaju o onom što su videli, a sudeći po komentarima, najviše pažnje privukla je scena sa Sersej i slonovima koja je mnogima bila urnebesna.

euron: did i please u?cersei: i really wanted those elephants— arya apologist vaI (@cerseils) April 15, 2019

U sceni Juron s vođom “The Golden Company”, Harijem Striklandom, dolazi do Sersej i obaveštava je da na raspolaganju imaju 20 hiljada vojnika, 2.000 konja i – nijednog slona. Ona s tom informacijom, najblaže rečeno, nije impresionirana pošto je u sedmoj sezoni dala do znanja da želi od “The Golden Company” upravo zbog slonova koji su, izgleda, bili bitan deo njenog borbenog plana.

Cersei when she heard there weren’t any elephants #GameOfThrones pic.twitter.com/Mo5PpmsyWa— rimsha (@rimshutup) April 15, 2019

Slonove spominje ponovo kasnije u epizodi, nakon što je spavala s Juronom. “Htela sam te slonove”, izgovara u jednom trenutku tužno.

euron: did i please u?cersei: i really wanted those elephants— arya apologist vaI (@cerseils) April 15, 2019

Njena opsesija slonovima ljudima je bila jako zabavna pa su Tviter preplavile fore s rečenicom: “Gde su moji slonovi???”

Deneris i Džon Snežni sreću se na severuFoto: Profimedia

I još samo malo da vam zagolicamo maštu – Deneris i Džon Snežni u prvoj epizodi se sreću na severu i Džon konačno saznaje istinu o svom poreklu.