U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

    KURŠUMLIJA- Udruženje penzionera iz Kuršumlije prima zahteve od penzionera za besplatnu rehabilitaciju u zdravstveno-stacionarskim lečilištima do 21. maja. Pravo  imaju penzioneri čija penzija iznosi do 26.324 dinara a nisu koristili ovu mogućnost u poslednjih pet godina. Pravo imaju korisnici starosnih, invalidskih i porodičnih penzija, poljoprivredni i penzioneri samostalnih delatnosti, koji sem penzije nemaju druga lična primanja.
    Vladimir Jakovljević, predsednik Udruženja penzionera Kuršumlija, ističe da će banjsku rehabilitaciju dobiti 32 penzionera ali nije precitirano po koliko iz koje kategorije.

    – Podnosi se kopija čeka od penzije, lična karta na uvid  i medicinska dokumentacija- rekao je Topličkim vestima Vladimir Jakovljević.
    Većina penzionera zna da je prijava u toku, jer imaju prijave svih kategorija, ističe sekretar Udruženja Stojanka Deljanin, koja naglašava da za Toplički okrug penzioneri zaokružuju: Prolom, Lukovsku, Nišku i Soko banju, ali mogu da zaokruže i neku od banja sa spiska za ostale okruge kao treću mogućnost: Zlatibor Čajetina, Selters-Mladenovac, Merkur- Vrnjačka banja, Stari Slankamen, Rusanda, Koviljača, Bukovička, Mataruška, Ribarska, Ivanjica, Gamzigrad, Kanjiža, Bujanovačka, Sijarinska, Junaković, Vrdnik i Gornja Trepča.

    Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466020