U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

    PROKUPLJE- Čak 655 penzionera iz Prokuplja javilo se na oglas Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za besplatan odmor u banjama u Srbiji. Pravo da konkurišu imali su penzioneri čija su primanja do 26.324 dinara, i koji ovo pravo nisu koristili u poslednjih pet godina.

    -Napravili smo dobru organizaciju prijema zahteva, i nismo imali nijednu primedbu na rad. Ko će ići na besplatan desetodnevni boravak u Prolom, Lukovsku, Nišku, Sokobanju odlučiće komisija Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje u Prokuplju, rekao je predsednik Udruženja penzionera Milovan Vučićević i dodao da će spisak kandidata kojima je odobren odmor, u najskorije vreme biti objavljen u prostorijama Udruženja.

    Govoreći o raspodeli paketa sa osnovnim životnim namirnicama i higijenskim sredstvima, on je istakao da je do sada ovu pomoć dobilo blizu 2.500 članova organizacije.

    -Podela paketa, koja je počela u prvoj polovini aprila, privodi se kraju. Osim ugroženih penzionera u gradu, ovu pomoć dobili su mnogi naši članovi koji žive u seoskim sredinama, rekao je Milovan Vučićević.

    Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=467017