performans-„gucija“-u-rimu:-a-kad-se-pojavila-boginja-nad-boginjama,-stali-su-svi-satovi-sveta

29.05.2019. 13:34

Modna kuća „Guči“ održala je sinoć u Rimu reviju „Guči krstarenje 2020“. Autentičan modni prikaz kreativnog direktora Alesandra Mikelea u Muzeju Kapitolini odskače od svega aktulenog na modnoj sceni.

Performans „Gučija“ ispratile su brojne poznate ličnosti, a danas se utisci sumiraju, podvlače crte i naslućuje šta to Mikele novo sprema.

Pogledajte kako je to sinoć izgledalo u Rimu!

Zatvori

Bogastvo ideja Alesandra Mikelea

Mikele je poznat kao dizajner koji kroz modu izražava društevne stavove i tako dizajnu daje dodatni kontekst.

„Guči govori“

Filozofski nastrojeni Mikele je kroz modu poručio da je sada, kao i uvek, vreme da „Guči“ govori.

Poruke Alesandra Mikelea

A kada se izuzme širi, društveni kontekst Alesandrove kolekcije, sva pažnja se usmerava na dizajn, na krojevi koji su i jednostavni i razigrani, na svu raskoš materijala i glamur detalja.

Svi pričaju o reviji

Mikele koji je bio domaćin ovogodišnje Met Gale u Metropoliten muzeju u Njujorku, menja modne tokove i usuđuje se da ponudi nešto „istinski novo“.

Naomi Kembel i Edvard Eniful

Reviju su pratili urednik britanskog „Voga“ i Naomi Kembel koju zbog stila i celokupnog izgleda prati ime „boginja nad boginjama“.

Zoe Saldana i Marko Peređo

U publici su bili i glumica Zoe Saldana i njen suprug Marko Peređo (koji je na venčanju uzeo njneo prezime, ali se u javnosti i dalje navodi pod prezimenom Peređo).

Elton Džon i Dejvid Furniš

Videli smo ih nedavno u Kanu, a sada su Elton Džon i Dejvid Furniš skoknuli do Rima. Sve zbog „Gučija“.

Valerija Golino

U Kanu je bila i glumica Valerija Golino. Na Festivalu je bila odlično stilizovana, a sinoć je nastavila u dobrom modnom ritmu.

Dobro poznata lica!

Na listi zvanica bili su i Salma Hajek Pino i njen suprug Anri Fransoa Pino kao i muzička zvezda Hari Stajls koji je poput Alesandra bio domaćin ovogodišnjeg Met bala u Njujorku.