pet-godina-odbijala-je-da-sa-muzem-napusti-kucu,-a-sad-su-konacno-izasli-zajedno:-otkako-je-rodila-decu,-slavna-glumica-digla-je-ruke-od-svega-drugog!

Eva je blistala u jednostavnoj teget haljini do kolena koju je iskombinovala uz retro tašnicu i upadljive naušnice, dok se Rajan opredelio za jednostavne crne pantalone i crvenu kožnu jaknu. Par se na večeri zadržao oko dva sata, a glumac se ponašao kao pravi džentlemen – svojoj izabranici otvarao je vrata od automobila, ali i restorana.

Eva Mendez i Rajan Gosling Foto: Profimedia

Podsetimo, njihova romansa počela je još 2011. godine, a njihov brak danas važi za jedan od najstabilnijih i najlepših u svetu šoubiznisa, ali i najbolje čuvanih – s obzirom da o istom niko ništa ne zna, sem same Eve i Rajana.

Par ima i dvoja dece – 2014. godine dobili su prvu ćerkicu Esmeraldu Amadu, a dve godine kasnije i drugu Amadu Li. Zanimljivo je da su prošle godine počele da se pojavljuju prve glasine o krizi u ovom odnosu.

“Eva ne napušta kuću otkako su dobili decu”, otkrio je tada izvor blizak porodici, dodajući i da pati od agorafobije, te da je holivudskom glumcu dojadilo da ga svakodnevno odbija kada joj predloži izlazak na večeru ili u šetnju.

Inače, ona sama je 2017. otkrila da uživa da provodi vreme kod kuće.

“Ono što ljudi ne znaju o meni je da ja zaista uživam da budem kod kuće. Umesto da se slikam po crvenom tepihu, obožavam da provodim vreme sa svojim curicama kod kuće”, rekla je svojevremno, povtrdivši da je zbog porodice i vaspitanja dece rešila da zapostavi karijeru, iako je ista bila na vrhuncu u tom trenutku.

Par se retko pojavljuje zajedno u javnosti Foto: Profimedia

Eva nije poput ostalih holivudskih zvezda unajmila dadilje, već je sama vodila računa o ćerkicama, premda je priznala da je imala veliku pomoć porodice.

No, u maju ove godine obelodanila je da je rešila da se vrati u kolosek i izađe iz faze u kojoj je život podredila majčinstvu, a romantični izlazak sa Rajanom to i potvđuje.

“Roditeljstvo je promenilo moj život. Trebalo je to preživeti. Upravo izlazim iz te faze preživljavanja, polako opet počinjem da se osećam kao osoba koje ima svoje ja”, rekla je pre nekoliko meseci u intervjuu za “Women’s Health”.

Atraktivna glumica je pre nekoliko dana gostovala i u emisiji Access Daily gde je takođe govorila o izazovima roditeljstva. “To je tako zabavno, lepo i ludo. Naravno i da je teško. Ali taj osećaj kada završavaš dan, staviš ih u krevet… Rajan i ja se pogledamo i kao da kažemo “Uspeli smo, uspeli smo”, prokomentarisala je.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.