pet-miliona-ljudi-poludelo-je-za-ovim-snimkom:-pokazali-su-kako-se-zapravo-ljusti-pomorandza-i-bas-niko-nije-ni-slutio-da-je-ovako-jednostavno!

24.06.2019. 06:47

Koliko puta ste poželeli tokom pripreme hrane da prosto imate sve oprano, oljušteno i sitno iseckano – kuvanje bi tad čak možda bilo i pravo uživanje! Nažalost nema mašine ili aparata koji to mogu da urade umesto vas, ali postoje trikovi koji će vam ovu gnjavažu olakšati.

Nikada nije bilo lakše oljuštiti pomorandžu! Foto: Profimedia

Naime, nedavno je na Jutjubu osvanuo vrlo koristan video o tome kako se na najjednostavniji način ljušte najkomplikovanije namirnice, a da trikovi koje su otkrili nisu još jedna prevara u nizu, dokazuje i broj pregleda i pozitivinih reakcija!

Ovaj video je od 12. juna, kada se i pojavio na ovoj platformi, pogledalo gotovo pet miliona ljudi, a komentari su mahom pozitivni, mada ima i onih koji tvrde da je sve prikazano prilično bespotrebno. No, vi pogledajte i procenite sami – verujemo da će vam ipak nešto od ovoga koristiti.

U ovom video vodiču nam pokazuju kako da na najprostiji način oljuštimo nektarinu, paradajz, ananas, beli luk, ribu i morske plodove… No, nama je najzanimljivije bilo saznanje kako se može oguliti pomorandža – bez noža i prskanja soka svuda naokolo.

Sve što treba da uradite jeste da uvučete kašiku ispod kore i zarotirate je sve dok se ne odvoji jedna polovina. Postupak potom ponovite i na drugoj polovini narandže. Uostalom, sve je prikazano u snimku, a slika govori više od 1000 reči!