pet-razloga-zbog-cega-ce-crna-gora-i-region-dugo-pamtiti-cecinu-haljinu-publika-je-u-tonu-pratila-a-pogled-sa-ovoga-nije-skidala

25.03.2019. 13:34

Bilo je to veče za pamćenje. Najbolja završnica jubilarnog 50. Praznika mimoze u Herceg-Novom. Publika u Crnoj Gori (već tradicionalno) je pokazala koliko voli njene pesme, a ona nas je uverila da, kada je njen stajling u pitanju, ništa ne prepušta slučaju.

Ceca na koncertu u Herceg- Novom Foto: Instagram

Slušali ste i slušali priče o malom crnoj haljini, o tome da je neprolazni odevni komad, da je tajno oružje svake žene. Ovako je kultni modni komad izgledao u Cecinoj verziji.

Ono što je Svetlana Ceca Ražnatović prikazala na koncertu u Herceg-Novom na kojem su je pratile 22 hiljade ljudi, dugo će pamtiti i Crna Gora i region. I ima više razloga za to. Pet razloga, da preciziramo.

Spektakl u Crnoj GoriFoto: Instagram

Prvi je: svetlucavi model savršeno je isticao liniju njenog tela. Drugi: haljina i čizme sjajno su se složile po koloritu i materijalu.

Treći: za najbolji modni korak na sceni bile su zadužene hit čizme iznad kolena.

Četvrti: kratak kaput sa krznom bio je onaj „glam tač“ koji je zaštitni znak Cecinog stila.

Peti: baš ovaj stajling nepogrešivo je pratio Cecinu energiju i spektakl koji je priredila na sceni.

Uživanje posle nastupaFoto: Instagram

Ono što je veoma važno u oceni Cecinog načina odevanja, jeste to što ona nkog ne ostavlja ravnodušnim. Modna izdanja dolaze i prolaze, a najgore što može da se dogodi je da ih niko ne primeti. U njenom slučaju se to nikada ne dešava.

Pored toga, ma koliko da odeća na njoj prati trendove, Ceca nikada ne izgleda uniformisano i kao većina, a to danas, kada se ukusi i te kako kopiraju i kada vlada modni diktati nikad nisu bili jači, nije nimalo lako uraditi.

A kadase postigne veliki uspeh, kao što je Ceca ostvarila u Crnoj Gori, preostaje vam samo da uživate u njemu.