U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

  KURŠUMLIJA- Na teniskom terenu Sportskog centra Kuršumlija juče je završen tradicionalni teniski turnir “Kuršumlija 2019”, na kome je prvo mesto osvojio Patar Radović. Turnir je uz podršku opštine Kuršumlija organizovao TK “Top Ten Klub” a pratio ga je veliki broj navijača.

  Trojica najboljih

  Posle odličnog teniskog  vikenda i kišne subote u finalnom spektakularnom maratonskom meču juče su se susreli Luka Božović i Petar Radović. Posle zaostatka od 1:0 u setovima i 5:3 u gemovima u drugom setu, Petar je odličnom igrom došao do tajbrejka gde je izjednačio na 1:1. U trećem setu, posle velike i iscrpljujuće borbe, grčeva u nogama kod oba igrača, pobedu je izvojevao stariji i iskusniji Petar Radović, po setovima 3:6,7:6,6.4.

  Pročitajte i…  Darko Laketić: Prilikom bombardovanja fabrike „Zastava“ u Kragujevcu došlo do oslobađanja veće količine piralena

  Treće mesto osvojio je Nenad Petrović, koji je pobedio Nikolu Nešića sa 2:1 u setovima.
  Na ceremoniji dodela nagrada za prvo, drugo i treće mesto, dodeljena je i specijalna nagrada za ferplej i to po mišljenju publike i direktora turnira Đorđu Vučiću.
  Ostalo je zapaženo da je najstariji takmičar na turniru bio Goran Mladenović Grga sa svoje 53 godine, kome se upućuju sve pohvale za svoju energiju i sportski duh.

  Svi nagrađeni

  Teniski klub “Top Ten Klub” osnovan je 2010. godine, kroz koji je prošao veliki broj polaznika i ima zapažene rezultate u svom radu. Svoj rad sprovodi na teniskom terenu Sportskog centra Kuršumlija svake srede, subote i nedelje od 09 časova.
  Ovom prilikom trener Bratislav Nikolić poziva sve zainteresovane, koji vole ovaj sport, da se učlane u klub, a uveliko traje i besplatna letnja škola tenisa.

  Pročitajte i…  Zabava za sve uzraste

   

   

   

  Nagrada za fer-plej

  Tabela sa rezultatima

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470201