pevacica-jedva-hodala-od-debljine-pre-samo-nekoliko-meseci-bila-je-vitka-kao-barbika-a-sada-je-izgledom-sve-zaprepastila-8211-sta-se-pobogu-desilo

27.03.2019. 10:37

Šta joj se, pobogu, desilo? Pre samo nekoliko meseci bila je u top formi, a kada se sinoć pojavila, nema ko se nije šokirao. I vi ćete.

Maraja Keri Foto: Profimedia

Maraja Keri prošetala je u šok izdanju. Da, ovo su nove fotografije! Možete li da poverujete u to?

Maraja Keri danas ovako izgledaFoto: Profimedia

Pred očima nam se desio povratak u prošlost, u vreme kada je Maraju mučio višak kilograma.

Pevačica je prošle godine vidno smršala. Mnoge je i začudila takvom transformacijom, pa su neki čak govorili da je uradila liposukciju. Ona je to negirala i ponosno šetala “novu liniju”.

Maraja izblizaFoto: Profimedia

Od tog ponosa sinoć ništa nije bilo, muzička zvezda je jedva hodala! Pa ili se Maraja posle navodnog lišavanja od kalorične hrane opustila i vratila starim navikama (desio joj se jo-jo efekat rigoroznih dijeta), ili je ovo jedna od posledica liposukcije za koju je neki optužuju.

Šokantan prizorFoto: Profimedia

O kakvom bumu u kilaži se radi, pokazuje njena slika snimljena pre samo nekoliko meseci. Na ovoj fotografiji nema fotošopa, Maraja je zaista ovako izgledala.

Maraja pre samo nekoliko meseciFoto: Profimedia

Promene koje se njoj dešavaju, kada su kilogrami u pitanju, izuzetno su “velike” i dešavaju se brzo. Evo Maraje iz 2017. godine (poslednja fotografija).

Pre transformacije: Maraja Keri 2017. godineFoto: Profimedia

Oscilacije u kilaži koje ona doživljava izuzetno su štetne po zdravlje. Krajnje je vreme da se okrene proverenim metodama mršavljenja ako već želi da smrša, odnosno da se jednostavno okrene zdavoj ishrani i vežbanju koji nikom nisu naškodili.