pevacica-krije-svoju-krstenicu-i-cerku-koju-je-dobila-sa-12-godina?-celom-svetu-prica-da-joj-je-ona-sestra,-ali-on-tvrdi-drugacije

11.05.2019. 20:01

Jedna od najbizarnijih priča o rodbinskoj vezi dve pevačice, dve sestre – Bijonse i Solanž Nouls, danas je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama i u stranim medijima.

Bijonse Nouls Foto: Profimedia

Kako teorija zavere tvrdi Bijonse nije sestra, već majka Solanž Nouls. Pevačica je ostala trudna kao tinejdžerka i njenu ćerku su odgajali roditelji.

Naime, iako u krštenici Bijonse Noul piše da je rođena 4. septembra 1981. godine, prema teoriji zavere ona je rođena 1974. godine, a Solanž 1986. godine.

Dakle, Bijonse je imala 12 ili 13 godina kad je dobila prvu ćerku.

Bijonse i SolanžFoto: Profimedia

Priču o rodbinskoj vezi dve popularne sestre ili majke i ćerke pokrenula je objava od strane zaposlenog u muzičkoj izdavačkoj kući „Columbia Records“ sa kojom Bijonse sarađuje.

„Za javnost Bijonse je rođena 4. septembra 1974. godine, ali u njenoj vozačkoj dozvoli stoje drugačiji podaci. Bijonse i Solanž su postale majke još u tinejdžerskim danima. Čuo sam i video mnoge čudne stvari dok sam radio za izdavačku kuću Columbia. Rođaka porodice Nouls mi je rekla da je Bijonse majka od Solanž“, piše u objavi.

U slučaju da je teorija tačna, Bijonse je onda baka jer je Solanž rodila sina Danijela kad je imala 18 godina.

Sestre ili majka i ćerkaFoto: Profimedia

Neobična priča je potkovana i izjavom glumice Garbijele Uninon koja je jednom rekla da su ona i Bijonse drugarice iz tinejdžerskih dana. Gabrijela ima 46 godina što se poklapa sa teorijom koja kruži ovih dana.

Gabrijela UnionFoto: Profimedia

Ali, ova čitava zbrka se ne poklapa sa fotografijama iz detinjstva na kojoj su Bijonse i Solanž.

Bijonse i SolanžFoto: Profimedia

Na fotografiji između njih dve je razlika pet godina, što obara bizarnu priču i objavu zaposlenog koju je objavio „Mirror“.