pevacica-od-2013.-godine-ne-razgovara-sa-ocem-jer-je-ispricao-ovaj-detalj-o-njoj-ljudi-su-saznali-cime-se-on-bavi-i-ne-mogu-da-poveruju-da-tako-zivi

Adel (30) je bez sumnje jedno od najmoćnijih imena u savremenoj muzici, a iako u pesmama govori o najintimnijim stvarima, trudi se da u stvarnom životu što više privatnih detalja zadrži za sebe. Sada se pojavila informacija o njenom otuđenom ocu i ljudi ne mogu da se načude.

Adel se uvek trudi da se sakrije od očiju javnostiFoto: Profimedia

Mark Evans (55), Adelin otac, ostavio je njenu majku Peni kada je Adel imala tri godine. Praktično se nije ni pojavljivao celo njeno detinjstvo, ali su zadržali kakve-takve odnose.

Međutim, Adel ga je potpuno odsekla iz svog života 2011. godine nakon što je Mark govorio za medije o njihovom odnosu. Mark je tada rekao da smatra da Adel nema sreće u ljubavi jer joj je u detinjstvu falila očinska figura.

Tada mu je Adel poručila preko medija da su završili i da mu se nikada više neće obratiti.

Izvori kažu da je Mark očajan jer Adel drži svoju reč.

– Mark zna da je grešio ali bi dao sve da mu ćerka pruži još jednu šansu. Ne interesuje ga Adelino bogatstvo, samo želi još jednu priliku da bude dobar otac i deda, i da konačno može da prošeta unuče, kupi mu sladoled i radi sve te stvari koje prosečan deda radi – kaže izvor blizak ovoj porodici.

A Mark radi kao taksista i živi sam u jednoj trošnoj iznajmljenoj kućici.

On je, između ostalog, govorio za medije i o svom alkoholizmu, otkrivši da je umeo da popije dve litre votke i desetak konzervi piva svakog dana.

– To je trajalo tri godine i stideo sam se sebe. Znao sam da je najbolje što mogu da uradim za Adel da se prosto sklonim od nje, da me ne gleda takvog – kazao je Mark.

Adel međutim odbija da se pomiri sa ocem. Ignorisala ga je čak i kada je 2013. godine oboleo od raka debelog creva, i po svemu sudeći, tako će i ostati.

Adel je, podsetimo, dobila sina Anđela 2012. godine sa suprugom Sajmonom Koneckijem (44).